Pääkaupunkiseudun K-raudat ja Rautiat muuttuvat uusiksi K-Raudoiksi

Pääkaupunkiseudun K-raudat ja Rautiat muuttuvat uusiksi K-Raudoiksi

Kaikki pääkaupunkiseudun K-rauta- ja Rautia-kaupat uudistavat myymälänsä tammikuun alusta alkaen. Samalla Rautiat muuttavat nimensä K-Raudoiksi. Kaikki Suomen 140 kauppaa avaavat uudistettuina keväällä osana uutta K-Rauta-ketjua. Kaupat palvelevat uudistuksen ajan asiakkaitaan normaalisti.

Pääkaupunkiseudun K-raudat Merituuli, Espoon Keskus, Sello, Lanterna, Oulunkylä, Ruoholahti, Forum ja Vantaanportti ja 75 sekä Malmin ja Keravan Rautiat uudistetaan kaikki alkuvuoden aikana uusiksi K-Raudoiksi.

Kauppoja ei uudistustöiden ajaksi suljeta, vaan työt tehdään vaiheittain, jotta asiakkaita pystytään palvelemaan koko uudistuksen ajan.

Ensimmäinen uudistettu K-Rauta avattiin jo marraskuussa Keuruulla, jossa nyt kerätään kokemuksia uudistuksesta ennen koko uuden K-Rauta-ketjun lanseerausta keväällä. Uudistukset on otettu vastaan kaupoissa uteliaasti ja odottaen.

”Nyt tapahtuva uudistus ja siihen tehtävät panostukset ovat herättäneet myös kauppiaissamme innostusta. Olemme yhdessä rakentamassa pääkaupunkiseudun asukkaille entistä parempaa ja monipuolisempia rautakauppapalveluita. Pääkaupunkiseudulla rakennetaan kohtuullisen hyvällä tahdilla uusia taloja ja innokkaita kodin remontoijiakin löytyy. Haluamme olla helposti lähestyttävä ja luotettava paikka asioida varsinkin silloin, kun kodin kunnostaminen tai rakentaminen on ajankohtaista”, aluepäällikkö Jussi Ujanen kertoo.

Uudistuva K-Rauta panostaa entistä parempaan asiakaskokemukseen sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden osalta.

”Uudistuksessa painotamme erityisesti jokaisen asiakkaan yksilöllistä huomioimista, koska jokaisella on omanlaisensa tarpeet, olipa sitten kuluttaja- tai yritysasiakas. Haluamme olla luotettava ja asiantunteva rautakauppa, joka auttaa asiakasta toteuttamaan ideansa. Meillä asioidessa minkä tahansa rakennus- tai remonttiprojektin aloittamisen ja toteuttamisen täytyy olla helppoa”, K-Raudan ketjujohtaja Antti Ollila korostaa. 

Kauppojen uudistusten aloitusaikataulu

 • K-Rauta Merituuli ma 2.1.2017
 • K-Rauta Espoon Keskus ma 2.1.2017
 • K-Rauta Express Sello ma 2.1.2017
 • K-Rauta Lanterna ma 2.1.2017
 • Rautia Kerava ma 2.1.2017 – uusi nimi K-Rauta Kerava
 • Rautia Malmi ma 9.1.2017 – uusi nimi K-Rauta Malmi
 • K-Rauta Express Forum ma 9.1.2017
 • K-Rauta Oulunkylä ma 9.1.2017
 • K-Rauta Ruoholahti ma 9.1.2017
 • K-Rauta 75 ma 9.1.2017
 • K-Rauta Vantaanportti ma 9.1.2017

Uudistussivuiltamme löytyy mm. kaikkien uudistuvien kauppojen uudet nimet ja uudistusten aloitusaikataulut: www.k-rauta.fi/uusikrauta

Verkkokauppa ja sähköpostiosoitteet muuttuvat

Rautioiden sähköpostiosoitteet ovat jatkossa mallia etunimi.sukunimi@k-rauta.fi. Nykyisten Rautia-kauppojenkin verkkokauppa löytyy jatkossa osoitteesta www.k-rauta.fi

Lisätietoja:

Ketjujohtaja Antti Ollila, K-Rauta- ja Rautia-ketjut, puh. 050 552 6936
Aluepäällikkö Jussi Ujanen, K-Rauta-ketju, puh. 050 502 3476

Uudistuva K-Rauta

Me uudistuvassa K-Raudassa autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa. Laajimmat valikoimamme ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Avaamme keväällä 140 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. Uudistumisen merkiksi K-Rauta kirjoitetaan isolla R-kirjaimella. K-Rauta.fi #uusikrauta

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0