Porin ja Kankaanpään Rautiat ja K-raudat uudistuvat uusiksi K-Raudoiksi

Porin ja Kankaanpään Rautiat ja K-raudat uudistuvat uusiksi K-Raudoiksi

Porin Rautia ja K-rauta sekä Kankaanpään Rautia K-maatalous uudistuvat. Samalla Rautiat muuttavat nimensä K-Raudoiksi. Kaikki Suomen 140 kauppaa avaavat uudistettuina keväällä osana uutta K-Rauta-ketjua.

Rautia K-maatalous Kankaanpäätä aletaan uudistaa 27.1. alkaen, ja samalla kaupan nimi muuttuu K-Rauta K-maatalous Kankaanpääksi. Rautia Poria aletaan uudistaa 3.2.2017 kaupan nimen muuttuessa K-Rauta Pohjoisväyläksi. Porin K-raudan uudistustyöt aloitetaan 6.3.2017 kaupan nimen muuttuessa K-Rauta Satakunnankaduksi. Kaupat palvelevat asiakkaitaan normaalisti uudistustöiden ajan.

Ensimmäiset uudistetut K-Raudat on avattu jo Keuruulla ja Savonlinnassa, joissa nyt kerätään kokemuksia uudistuksesta ennen koko uuden K-Rauta-ketjun lanseerausta keväällä. Uudistukset on otettu vastaan kaupoissa uteliaasti ja odottaen.

”Nyt tapahtuva uudistus ja siihen tehtävät panostukset ovat herättäneet myös kauppiaissamme innostusta. Olemme yhdessä rakentamassa Porin ja Kankaanpään seudun asukkaille ja yrityksille entistä parempia ja monipuolisempia rautakauppapalveluita. Haluamme olla helposti lähestyttävä ja luotettava paikka asioida varsinkin silloin, kun kodin kunnostaminen tai rakentaminen on ajankohtaista”, kertoo aluepäällikkö Tapani Lahti.

Muutosten myötä kaikki nykyiset K-raudat ja Rautiat avaavat ovensa uudistuneena K-Rauta-ketjuna kevään aikana. K-Rauta panostaa entistä parempaan asiakaskokemukseen sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden osalta.

”Uudistuksessa painotamme erityisesti jokaisen asiakkaan yksilöllistä huomioimista, koska jokaisella on omanlaisensa tarpeet olipa sitten kuluttaja- tai yritysasiakas. Haluamme olla luotettava ja asiantunteva rautakauppa, joka auttaa asiakasta toteuttamaan ideansa. Meillä asioidessa minkä tahansa rakennus- tai remonttiprojektin aloittamisen ja toteuttamisen täytyy olla helppoa”, K-Rauta-ketjun johtaja Antti Ollila korostaa.


Kauppojen uudistusten aloitusaikataulu

  • Rautia K-maatalous Kankaanpää pe 27.1.2017 – uusi nimi K-Rauta K-maatalous Kankaanpää
  • Rautia Pori pe 3.2.2017 – uusi nimi K-Rauta Pohjoisväylä
  • K-rauta Pori ma 6.3.2017 – uusi nimi K-Rauta Satakunnankatu


Verkkokauppa ja sähköpostiosoitteet muuttuvat

Rautioiden sähköpostiosoitteet ovat jatkossa mallia etunimi.sukunimi@k-rauta.fi. Nykyisten Rautia-kauppojenkin verkkokauppa löytyy jatkossa osoitteesta www.k-rauta.fi

K-Rauta Kankaanpään K-maatalous jatkaa toimintaansa normaalisti ja sähköpostiosoitteet ovat jatkossakin @k-maatalous.fi-päätteisiä.

Lisätietoja:

Uudistussivuiltamme löytyy mm. kaikkien uudistuvien kauppojen uudet nimet:
www.k-rauta.fi/uusikrauta

Ketjujohtaja Antti Ollila, K-Rauta- ja Rautia-ketjut, puh. 050 552 6936

Aluepäällikkö Tapani Lahti K-Rauta-ketju, puh. 050 387 2514

 

Uudistuva K-Rauta

Me uudistuvassa K-Raudassa autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa. Laajimmat valikoimamme ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Avaamme keväällä 140 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. Uudistumisen merkiksi K-Rauta kirjoitetaan isolla R-kirjaimella. K-Rauta.fi #uusikrauta

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0