Rautia- och K-rauta-affärerna i Åbo blir nya K-Rauta

Rautia- och K-rauta-affärerna i Åbo blir nya K-Rauta

Alla Rautia- och K-rauta-affärer i Åbo region förnyas från och med januari. I och med förnyelserna ändras affärernas namn till K-Rauta. Samtliga 140 affärer i landet förnyas och öppnar som förnyade enheter i K-Rautakedjan under våren.

Rautia K-maatalous Oriketo byter namn till K-Rauta K-maatalous Oriketo. På liknande sätt förnyas Rautia Paimios namn till K-Rauta Paimio. I Åbo region förnyas även K-Rauta Kuninkoja i Reso och K-Rauta Skanssi i Åbo, som båda fortsätter under samma namn.

Inga affärer kommer att stängas, utan arbetet kommer att utföras stegvis så att affärerna kan betjäna sina kunder normalt även medan arbetet pågår.

Den första förnyade K-Rauta-affären öppnades i Keuru redan i november. Där samlar man nu erfarenheter av omvandlingen inför vårens lansering av den nya K-Rautakedjan i sin helhet. Reformen har tagits emot med nyfikenhet och förväntan i affärerna.

”Våra handlare har mött den pågående förnyelsen med alla dess insatser med iver. Tillsammans kommer vi att bygga allt bättre och mångsidigare järnhandelstjänster för invånarna och företagen i Åbo. Det byggs ständigt nya hus i Åbo region vilket innebär att det finns gott om ivriga hemmafixare. Vi vill att de förnyade K-Rauta-affärerna ska finnas nära till hands och vara en pålitlig leverantör i synnerhet då det är aktuellt med byggnads- och renoveringsarbete i hemmet”, berättar regionchef Touko Hartikainen.

K-Rauta satsar på allt bättre köpupplevelser för både konsumenter och företagskunder.

”I reformen betonar vi särskilt vikten av att uppmärksamma varje kund individuellt, eftersom var och en har sina personliga behov, såväl konsumenter som företagskunder. Vi vill vara en pålitlig och sakkunnig järnhandel, som hjälper våra kunder att förverkliga sina idéer. När man besöker oss ska det vara lätt att påbörja och genomföra vilket bygg-eller renoveringsprojekt som helst”, betonar K-Rautakedjans chef Antti Ollila.

Tidtabell för när förnyelsen i affärerna inleds:

  • Rautia K-maatalous Oriketo fre 13.1.2017 – nytt namn K-Rauta K-maatalous Oriketo
  • Rautia Paimio fre 13.1.2017 – nytt namn K-Rauta Paimio
  •  K-Rauta Skanssi mån 23.1.2017 
  •  K-Rauta Kuninkoja mån 23.1.2017 

Näthandeln och e-postadresserna ändras

Rautias e-postadresser följer i och med reformen modellen fornamn.efternamn@k-rauta.fi. Också de nuvarande Rautia affärernas webbhandel går i fortsättningen under adressen www.k-rauta.fi 

K-maatalous fortsätter sin verksamhet i samband med K-Rauta Oriketo som vanligt och e-postadresserna slutar fortsättningsvis på @k-maatalous.fi.

Ytterligare information:

På vår förnyelsesida finns bland annat de nya namnen på alla affärer som kommer att förnyas:www.k-rauta.fi/uusikrauta 

Antti Ollila, chef, K-Rauta- och Rautiakedjorna, tfn. 050 552 6936

Touko Hartikainen, regionchef, K-Rautakedjan, tfn. 050 387 7238

Det nya K-Rauta

Vi inom det nya K-rauta vill personligen hjälpa såväl nybörjare som yrkesmän att lyckas med byggarbete och renovering. Ditt projekt kommer att lyckas tack vare att vi erbjuder det största sortimentet och den bästa betjäningen, i fysiska affärer såväl som på webben. I vår öppnar 140 förnyade järnaffärer över hela vårt land, allt från Ekenäs till Ivalo. Som ett yttre tecken på förnyelsen skrivs K-Rauta med stort R. K-Rauta.fi #uusikrauta

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0