Rautia-affären i Lappfjärd blir nya K-Rauta

Rautia-affären i Lappfjärd har förnyats från och med den 28 februari som en del av K-Rauta kedjans förnyelse, genom vilken alla Finlands K-rauta- och Rautia-affärer förnyas i början av året. Samtliga 140 affärer förnyas och öppnar som förnyade enheter i K-Rauta kedjan under våren.

Förnyelsearbetet i Rautia K-maatalous Lappfjärd har påbörjats och affärens nya namn förändras till K-Rauta K-maatalous Lappfjärd. Affären betjänar kunderna normalt även medan arbetet pågår.

K-rauta- och Rautia-affärer i hela landet omvandlas för tillfället till nya K-Rauta-affärer och under våren lanseras den förnyade K-Rauta kedjan. Reformen har tagits emot med nyfikenhet och förväntan i affärerna.

”Vi är en 63-årig järnhandel och vi är ivriga över förnyelsen som innebär att vi kommer att kunna erbjuda våra kunder ett bredare urval av produkter och tjänster för allt från renovering till inredning. Vi kommer exempelvis att inleda försäljning av kök, för närvarande kan man köpa Cello-kök både i delar och installerade av oss. Våra kunder är främst personer med egnahemshus, gårdar eller lantställen samt lokala företag. Vi vill betjäna dem bättre än förr – vi satsar på att uppmärksamma varje kund individuellt och vi vill att det alltid ska gå smidigt till när man besöker oss”, säger köpmännen Katarina Dahlgren, Martin Rosenback och Marcus Rosenback.

Det förnyade K-Rauta satsar på en ännu bättre köpupplevelse både för konsument- och företagskunder.

”I reformen betonar vi särskilt vikten av att uppmärksamma varje kund individuellt, eftersom var och en har sina personliga behov, såväl konsumenter som företagskunder. Vi vill vara en pålitlig och sakkunnig järnhandel, som hjälper kunden att förverkliga sina idéer. När man besöker oss ska det vara lätt att starta och genomföra vilket bygg- eller renoveringsprojekt som helst”, betonar Antti Ollila, direktör för kedjan K-Rauta.

Näthandeln och e-postadresserna förändras

E-postadresserna för personalen på K-Rauta K-maatalous Lappfjärd följer i och med reformen modellen fornamn.efternamn@k-rauta.fi. Webbhandeln går framdeles under adressen www.k-rauta.fi

Ytterligare information:

På vår förnyelsewebbplats finns bl.a. de nya namnen på alla butiker som förnyas:
www.k-rauta.fi/uusikrauta 

Köpman Katarina Dahlgren, K-Rauta K-maatalous Lappfjärd, tfn. 040 711 2063

Kedjedirektör Antti Ollila, K-Rauta- och Rautia-kedjorna, tfn. 050 552 6936

Det Nya K-Rauta

Vi inom det nya K-Rauta vill personligen hjälpa såväl nybörjare som yrkesmän att lyckas med byggarbete och renovering. Ditt projekt kommer att lyckas tack vare att vi erbjuder det största sortimentet och den bästa betjäningen, i fysiska affärer såväl som på webben. I vår öppnar 140 förnyade järnaffärer över hela vårt land, allt från Ekenäs till Ivalo. Som ett yttre tecken på förnyelsen skrivs K-Rauta med stort R. K-Rauta.fi #uusikrauta

 

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0