Rautia-affärerna i Karis och Ekenäs blir K-Rauta-butiker

Rautia-affärerna i Karis och Ekenäs blir K-Rauta-butiker

Alla landets K-rauta- och Rautia-affärer förnyas i början av året. Samtliga 140 butiker förnyas och öppnar som förnyade enheter i K-Rautakedjan under våren. I Karis och Ekenäs blir affärernas nya namn K-Rauta K-maatalous Karis och K-Rauta Ekenäs.

I Karis och Ekenäs påbörjas förnyelsearbetet i Rautia-affärerna den 3 och 4 januari. Affärerna betjänar kunderna normalt även medan arbetet pågår.

Den första förnyade K-Rauta öppnades i Keuru redan i november. Där samlar man nu erfarenheter av omvandlingen inför vårens lansering av den nya K-Rautakedjan i sin helhet. Reformen har tagits emot med nyfikenhet och förväntan i butikerna.

”Den pågående förnyelsen märks i butikerna bland annat på skyltarna och personalens arbetskläder. Vi ser fram emot att kunna erbjuda service som underlättar kundernas liv: utöver tidsbeställningsmöjlighet och monteringsservice erbjuder vi även hjälp med sammansättning av produkter, så att kunden inte behöver göra det hemma. Personalen är mycket positivt inställd till förnyelsen och vi hoppas kunna förmedla den känslan även till våra kunder. Vi gör alla vårt allra bästa för att kundupplevelsen ska vara ännu smidigare i fortsättningen”, säger köpman Kaj Björklöf.

I och med förändringen öppnar alla nuvarande K-rauta- och Rautia-affärer sina dörrar som länkar i den nya K-Rautakedjan under våren. K-Rauta satsar på en ännu bättre köpupplevelse både för konsument- och företagskunder.

”I reformen betonar vi särskilt vikten av att uppmärksamma varje kund individuellt, eftersom var och en har sina personliga behov, såväl konsumenter som företagskunder. Vi vill vara en pålitlig och sakkunnig järnhandel, som hjälper kunden att förverkliga sin idé. När man besöker oss ska det vara lätt att starta och genomföra vilket bygg- eller renoveringsprojekt som helst”, betonar Antti Ollila, direktör för kedjan K-Rauta.

Tidtabell för när förnyelsen av butikerna inleds:

  • K-Rauta K-maatalous Karis tisdag 3 januari 2017
  • K-Rauta Ekenäs onsdag 4 januari 2017

Näthandeln och e-postadresserna ändras

Rautias e-postadresser följer i och med reformen modellen fornamn.efternamn@k-rauta.fi. Nätbutiken finns i fortsättningen på www.k-rauta.fi

Ytterligare information:

På vår förnyelsewebbplats finns bl.a. de nya namnen på alla butiker som förnyas:
www.k-rauta.fi/uusikrauta

Köpman Kaj Björklöf, K-Rauta K-maatalous Karis och K-Rauta Ekenäs, tfn 0500 488639
Kedjedirektör Antti Ollila, K-Rauta- och Rautia-kedjorna, tfn 050 552 6936

Det Nya K-Rauta

Vi inom det nya K-Rauta vill personligen hjälpa såväl nybörjare som yrkesmän att lyckas med byggarbete och renovering. Ditt projekt kommer att lyckas tack vare att vi erbjuder det största sortimentet och den bästa betjäningen, i fysiska affärer såväl som på webben. I vår öppnar 140 förnyade järnaffärer över hela vårt land, allt från Ekenäs till Ivalo. Som ett yttre tecken på förnyelsen skrivs K-Rauta med stort R. K-Rauta.fi #uusikrauta

 

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0