Rautia Forssa uudistuu K-Rauta Forssaksi

Rautia K-maatalous Forssa muuttuu K-Rauta K-maatalous Forssaksi, kun kaikki Suomen K-rauta- ja Rautia-kaupat uudistuvat. Kaikki 140 kauppaa avaavat uudistettuina K-Rautoina kevään aikana.

Forssassa kaupan uudistaminen aloitetaan perjantaina 20.1.2017. Kauppaa ei suljeta uudistustöiden ajaksi, joten asiakkaita pystytään palvelemaan normaalisti. Muutoksen myötä Rautia K-maatalous Forssan nimi muuttuu K-Rauta K-maatalous Forssaksi.

Ensimmäinen uudistettu K-Rauta avattiin jo marraskuussa Keuruulla, jossa nyt kerätään kokemuksia muutoksesta ennen koko uuden K-Rauta-ketjun lanseerausta keväällä. Uudistukset on otettu vastaan kaupoissa uteliaasti ja odottaen.

"Olemme jo yli 18 vuoden ajan tehneet töitä sen eteen, että olisimme paikkakunnan paras rautakauppa, jossa asiakas saa parasta mahdollista palvelua. Meiltä löytyy välineet niin rakentajille, nikkaroijille kuin ammattilaisillekin talopaketeista lähtien. Asioinnin helppous ja sujuvuus sekä ammattitaitoinen palvelu ovat meille tärkeitä. Panostamme niihin myös jatkossa uuden K-Raudan väreissä", kertoo K-Rauta K-maatalous Forssan kauppias Seppo Levokoski.

Muutosten myötä kaikki nykyiset K-raudat ja Rautiat avaavat ovensa uutena K-Rauta-ketjuna kevään aikana. Uudistuva K-Rauta panostaa sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden entistä parempaan asiakaskokemukseen.

”Uudistuksessa painotamme erityisesti jokaisen asiakkaan yksilöllistä huomioimista, koska jokaisella on omanlaiset tarpeensa, olipa sitten kuluttaja- tai yritysasiakas. Haluamme olla luotettava ja asiantunteva rautakauppa, joka auttaa asiakasta toteuttamaan ideansa. Meillä asioidessa minkä tahansa rakennus- tai remonttiprojektin aloittamisen ja toteuttamisen täytyy olla helppoa”, K-Rauta-ketjun johtaja Antti Ollila korostaa.

Verkkokauppa ja sähköpostiosoitteet muuttuvat

Forssan K-Raudan henkilöstön sähköpostiosoitteet ovat jatkossa mallia etunimi.sukunimi@k-rauta.fi. Verkkokauppa löytyy osoitteesta www.k-rauta.fi

K-maatalous jatkaa toimintaansa K-Raudan yhteydessä normaalisti ja sähköpostiosoitteet ovat jatkossakin @k-maatalous.fi-päätteisiä.

Lisätietoja:

Uudistussivuiltamme löytyy mm. kaikkien uudistuvien kauppojen uudet nimet:
www.k-rauta.fi/uusikrauta

Kauppias Seppo Levokoski, K-Rauta K-maatalous Forssa, puh. 050 619 77

Ketjujohtaja Antti Ollila, K-Rauta- ja Rautia-ketjut, puh. 050 552 6936

Uudistuva K-Rauta
Me uudistuvassa K-Raudassa autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa. Laajimmat valikoimamme ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Avaamme keväällä 140 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. Uudistumisen merkiksi K-Rauta kirjoitetaan isolla R-kirjaimella. K-Rauta.fi #uusikrauta

 

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0