Rautia K-maatalous Huittinen uudistuu K-Rauta K-maatalous Huittiseksi

Rautia K-maatalous Huittinen uudistuu K-Rauta K-maatalous Huittiseksi

Rautia K-maatalous Huittinen muuttuu K-Rauta K-maatalous Huittiseksi, kun kaikki Suomen K-rauta- ja Rautia-kaupat uudistuvat vuoden alussa. Kaikki 140 kauppaa avaavat uudistettuina K-Rautoina keväällä.

Rautia K-maatalous Huittista aletaan uudistaa 27.1. alkaen, ja samalla kaupan nimi muuttuu K-Rauta K-maatalous Huittiseksi. Kauppa palvelee asiakkaitaan normaalisti myös uudistustöiden ajan.

Ensimmäiset uudistetut K-Raudat on avattu jo Keuruulla ja Savonlinnassa, joissa nyt kerätään kokemuksia uudistuksesta ennen koko uuden K-Rauta-ketjun lanseerausta keväällä. Uudistukset on otettu vastaan kaupoissa uteliaasti ja odottaen.

”Asiakaskuntamme muodostuu urakoitsijoista, ammattirakentajista ja kuluttajista sekä myös maatalousyrittäjistä. Huittinen ympäristökuntineen on maatalousvaltaista aluetta, joten K-maatalous tulee olemaan yhtä tärkeä osa kauppaamme kuin aikaisemminkin. Uudistuksen myötä valikoimamme kasvavat, saamme myyntiin muun muassa Cello-keittiökalusteet. Lisäksi tarjoamme entistä laajemman sisustusvalikoiman. Tuttu henkilökuntamme tarjoaa edelleen parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme. Haluamme olla helposti lähestyttävä täyden palvelun K-Rauta”, kertoo kauppias Keijo Tiukka.

Muutosten myötä kaikki nykyiset K-raudat ja Rautiat avaavat ovensa uudistuneena K-Rauta-ketjuna kevään aikana. K-Rauta panostaa entistä parempaan asiakaskokemukseen sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden osalta.

”Uudistuksessa painotamme erityisesti jokaisen asiakkaan yksilöllistä huomioimista, koska jokaisella on omanlaisensa tarpeet olipa sitten kuluttaja- tai yritysasiakas. Haluamme olla luotettava ja asiantunteva rautakauppa, joka auttaa asiakasta toteuttamaan ideansa. Meillä asioidessa minkä tahansa rakennus- tai remonttiprojektin aloittamisen ja toteuttamisen täytyy olla helppoa”, K-Rauta-ketjun johtaja Antti Ollila korostaa.

Verkkokauppa ja sähköpostiosoitteet muuttuvat

Uuden K-Rauta Huittisen sähköpostiosoitteet ovat jatkossa mallia etunimi.sukunimi@k-rauta.fi. Verkkokauppa löytyy jatkossa osoitteesta www.k-rauta.fi

K-maatalous jatkaa toimintaansa normaalisti ja sähköpostiosoitteet ovat jatkossakin @k-maatalous.fi-päätteisiä.

Lisätietoja:

Uudistussivuiltamme löytyy mm. kaikkien uudistuvien kauppojen uudet nimet:
www.k-rauta.fi/uusikrauta

Kauppias Keijo Tiukka, K-Rauta K-maatalous Huittinen puh. 050 428 2228

Ketjujohtaja Antti Ollila, K-Rauta- ja Rautia-ketjut, puh. 050 552 6936

Uudistuva K-Rauta

Me uudistuvassa K-Raudassa autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa. Laajimmat valikoimamme ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Avaamme keväällä 140 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. Uudistumisen merkiksi K-Rauta kirjoitetaan isolla R-kirjaimella. K-Rauta.fi #uusikrauta

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0