Rautia K-maatalous Loimaa uudistuu K-Rauta K-maatalous Loimaaksi

Rautia K-maatalous Loimaa uudistuu K-Rauta K-maatalous Loimaaksi

Rautia K-maatalous Loimaa muuttuu K-Rauta K-maatalous Loimaaksi, kun kaikki Suomen K-rauta- ja Rautia-kaupat uudistuvat. Kaikki Suomen 140 kauppaa avaavat uudistettuina K-Rautoina keväällä.

Rautia K-maatalous Loimaan uudistus alkaa 13.1.2017 ja samalla kaupan nimi muuttuu K-Rauta K-maatalous Loimaaksi. Kauppa palvelee asiakkaitaan normaalisti uudistustöiden ajan.

Ensimmäinen uudistettu K-Rauta avattiin jo marraskuussa Keuruulla, jossa nyt kerätään kokemuksia muutoksesta ennen koko uuden K-Rauta-ketjun lanseerausta keväällä. Uudistukset on otettu vastaan kaupoissa uteliaasti ja odottaen.

”Loimaan alue on tunnettu yritteliäisyydestä ja lukuisista yrityksistään. Asiakaskuntamme koostuu paikallisten yritysten lisäksi ammattirakentajista, urakoitsijoista ja maatalousyrittäjistä. Uudistuksen myötä tarjoamme entistä laajemman tilausmyyntivalikoiman, rahoitus- ja ajanvarauspalvelun sekä K-Raudan asiantuntevan yritysmyyjän. Tuttu ja osaava henkilökuntamme palvelee asiakkaita yhä paremmin”, kertoo kauppias Kari Mylen.

Muutosten myötä kaikki nykyiset K-raudat ja Rautiat avaavat ovensa uudistuneena K-Rauta-ketjuna kevään aikana. K-Rauta panostaa sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden entistä parempaan asiakaskokemukseen.

”Uudistuksessa painotamme erityisesti jokaisen asiakkaan yksilöllistä huomioimista, koska jokaisella on omanlaisensa tarpeet, olipa sitten kuluttaja- tai yritysasiakas. Haluamme olla luotettava ja asiantunteva rautakauppa, joka auttaa asiakasta toteuttamaan ideansa. Meillä asioidessa minkä tahansa rakennus- tai remonttiprojektin aloittamisen ja toteuttamisen täytyy olla helppoa”, K-Rauta-ketjun johtaja Antti Ollila korostaa.

Verkkokauppa ja sähköpostiosoitteet muuttuvat

Uuden K-Rauta Loimaan henkilöstön sähköpostiosoitteet ovat jatkossa mallia
etunimi.sukunimi@k-rauta.fi. Verkkokauppa löytyy osoitteesta www.k-rauta.fi

K-maatalous jatkaa toimintaansa K-Raudan yhteydessä normaalisti ja sähköpostiosoitteet ovat jatkossakin @k-maatalous.fi-päätteisiä.

Lisätietoja:

Uudistussivuiltamme löytyy mm. kaikkien uudistuvien kauppojen uudet nimet:
www.k-rauta.fi/uusikrauta

Kauppias Kari Mylen, K-Rauta K-maatalous, puh. 050 502 3512

Ketjujohtaja Antti Ollila, K-Rauta- ja Rautia-ketjut, puh. 050 552 6936

 

Uudistuva K-Rauta
Me uudistuvassa K-Raudassa autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa. Laajimmat valikoimamme ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Avaamme keväällä 140 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. Uudistumisen merkiksi K-Rauta kirjoitetaan isolla R-kirjaimella. K-Rauta.fi #uusikrauta

 

 

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0