Rautia Lappfjärd uudistuu uudeksi K-Raudaksi

Rautia Lappfjärdin myymälää on uudistettu 28. helmikuuta alkaen osana K-Rauta-ketjun muutosta, jossa kaikki Suomen K-rauta- ja Rautia-kaupat uudistuvat vuoden alussa. Kaikki 140 kauppaa avaavat uudistettuina K-Rautoina keväällä.

Rautia K-maatalous Lappfjärdin muutostyöt ovat meneillään ja kaupan nimi muuttuu muotoon K-Rauta K-maatalous Lappfjärd. Kauppa palvelee asiakkaitaan normaalisti uudistustöiden ajan.

K-rauta- ja Rautia-kauppoja uudistetaan tällä hetkellä ympäri Suomea uusiksi K-Raudoiksi ja keväällä lanseerataan uudistunut K-Rauta-ketju. Uudistukset on otettu vastaan kaupoissa uteliaasti ja odottaen.

”Olemme 63-vuotias rautakauppa ja olemme innoissamme uudistuksesta, jonka myötä voimme tarjota asiakkaillemme entistä laajemman valikoiman tuotteita ja palveluja remontoinnista sisustukseen. Aloitamme esimerkiksi keittiömyynnin: Cello-keittöitä saa meiltä sekä osissa että asennettuna. Asiakkaamme ovat pääasiassa omakotitaloasukkaita, maatilallisia, mökkiläisiä ja paikallisia yrityksiä. Haluamme palvella heitä entistä paremmin – panostamme henkilökohtaiseen asiakaspalveluun ja haluamme, että meillä asiointi on aina helppoa”, kertovat kauppiaat Katarina Dahlgren, Martin Rosenback ja Marcus Rosenback.

Uudistuva K-Rauta panostaa entistä parempaan asiakaskokemukseen sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden osalta.

”Uudistuksessa painotamme erityisesti jokaisen asiakkaan yksilöllistä huomioimista, koska jokaisella on omanlaisensa tarpeet, olipa sitten kuluttaja- tai yritysasiakas. Haluamme olla luotettava ja asiantunteva rautakauppa, joka auttaa asiakasta toteuttamaan ideansa. Meillä asioidessa minkä tahansa rakennus- tai remonttiprojektin aloittamisen ja toteuttamisen täytyy olla helppoa”, K-Raudan ketjujohtaja Antti Ollila korostaa.

 

Verkkokauppa ja sähköpostiosoitteet muuttuvat

K-Rauta K-maatalous Lappfjärdin henkilöstön sähköpostiosoitteet ovat jatkossa mallia etunimi.sukunimi@k-rauta.fi. Verkkokauppa löytyy jatkossa osoitteesta www.k-rauta.fi

K-maatalous jatkaa toimintaansa normaalisti ja sähköpostiosoitteet ovat jatkossakin @k-maatalous.fi-päätteisiä.

Lisätietoja:

Uudistussivuiltamme löytyy mm. kaikkien uudistuvien kauppojen uudet nimet:
www.k-rauta.fi/uusikrauta 

Kauppias Katarina Dahlgren, K-Rauta K-maatalous Lappfjärd, puh. 040 711 2063

Ketjujohtaja Antti Ollila, K-Rauta- ja Rautia-ketjut, puh. 050 552 6936Uudistuva K-Rauta

Me uudistuvassa K-Raudassa autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa. Laajimmat valikoimamme ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Avaamme keväällä 140 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. Uudistumisen merkiksi K-Rauta kirjoitetaan isolla R-kirjaimella. K-Rauta.fi #uusikrauta

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 1 Ei 0