Rautia Mäntsälä uudistuu K-Rauta Mäntsäläksi

Rautia Mäntsälä uudistuu K-Rauta Mäntsäläksi

Mäntsälän Rautia muuttuu K-Rauta Mäntsäläksi, kun kaikki Suomen K-rauta- ja Rautia-kaupat uudistuvat. Kaikki 140 kauppaa avaavat uudistettuina K-Rautoina kevään aikana.

Rautia Mäntsälän uudistustyöt aloitetaan 13.1.2017 alkaen ja samalla kaupan nimi muuttuu K-Rauta Mäntsäläksi. Kauppa palvelee asiakkaitaan normaalisti uudistustöiden ajan.

Ensimmäinen uudistettu K-Rauta avattiin jo marraskuussa Keuruulla, jossa nyt kerätään kokemuksia muutoksesta ennen koko uuden K-Rauta-ketjun lanseerausta keväällä. Uudistukset on otettu vastaan kaupoissa uteliaasti ja odottaen.

”Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa rakennus- ja remontointialan ammattilaisista. Kuluttaja-asiakkaamme ovat enimmäkseen Mäntsälän alueen asukkaita. Kaupan sisä- ja ulkoilmeiden uudistus on tervetullut muutos jo hieman aikaa nähneelle kaupallemme. Asiakkaat voivat seurata tulevan uudistuksen vaiheita K-Rauta Mäntsälän Facebook-sivulla, jota päivitämme ahkerasti”, K-Rauta Mäntsälän kauppias Antton Rossi kertoo.

”Tuotteiden esillepanomuutokset ja valikoiman uudistaminen mahdollistavat sen, että pystymme palvelemaan asiakkaita entistä paremmin. Asiointi uudistetussa kaupassa on helppoa, ja tarjoamme jatkossa yhä kattavampaa asennuspalvelua”, K-Rauta Mäntsälän viestintävastaava Satu Hollila toteaa.

Muutosten myötä kaikki nykyiset K-raudat ja Rautiat avaavat ovensa uudistuneena K-Rauta-ketjuna kevään aikana. K-Rauta panostaa sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden entistä parempaan asiakaskokemukseen.

”Uudistuksessa painotamme erityisesti jokaisen asiakkaan yksilöllistä huomioimista, koska jokaisella on omanlaisensa tarpeet, olipa sitten kuluttaja- tai yritysasiakas. Haluamme olla luotettava ja asiantunteva rautakauppa, joka auttaa asiakasta toteuttamaan ideansa. Meillä asioidessa minkä tahansa rakennus- tai remonttiprojektin aloittamisen ja toteuttamisen täytyy olla helppoa”, K-Rauta-ketjun johtaja Antti Ollila korostaa.

Verkkokauppa ja sähköpostiosoitteet muuttuvat

Uuden K-Rauta Mäntsälän henkilöstön sähköpostiosoitteet ovat jatkossa mallia
etunimi.sukunimi@k-rauta.fi. Verkkokauppa löytyy osoitteesta www.k-rauta.fi

Lisätietoja:

Uudistussivuiltamme löytyy mm. kaikkien uudistuvien kauppojen uudet nimet:
www.k-rauta.fi/uusikrauta

Kauppias Antton Rossi, K-Rauta Mäntsälä, puh. 040 214 8666

Ketjujohtaja Antti Ollila, K-Rauta- ja Rautia-ketjut, puh. 050 552 6936

 

Uudistuva K-Rauta
Me uudistuvassa K-Raudassa autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa. Laajimmat valikoimamme ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Avaamme keväällä 140 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. Uudistumisen merkiksi K-Rauta kirjoitetaan isolla R-kirjaimella. K-Rauta.fi #uusikrauta

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 1