Rautia Mänttä ja Rautia Orivesi uudistuvat uusiksi K-Rauta-kaupoiksi

Rautia Mänttä ja Rautia Orivesi uudistuvat uusiksi K-Rauta-kaupoiksi

Mäntän ja Oriveden Rautia-kaupat uudistuvat ja samalla kaupat muuttavat nimensä K-Raudoiksi. Kaikki Suomen 140 kauppaa avaavat uudistettuina keväällä osana uutta K-Rauta-ketjua.

Mäntän ja Oriveden Rautia-kauppoja aletaan uudistaa 27.1. alkaen, ja samalla kauppojen nimet muuttuvat K-Rauta Mäntäksi ja K-Rauta Orivedeksi. Kaupat palvelevat asiakkaitaan normaalisti uudistustöiden ajan.

Ensimmäiset uudistetut K-Raudat on avattu jo Keuruulla ja Savonlinnassa, joissa nyt kerätään kokemuksia uudistuksesta ennen koko uuden K-Rauta-ketjun lanseerausta keväällä. Uudistukset on otettu vastaan kaupoissa uteliaasti ja odottaen.

”Asiakaskuntamme on monipuolinen ulottuen rakennusurakoitsijoista kodinremontoijiin ja mökkiläisistä maatalousyrittäjiin ja hevosharrastajiin. Mäntän ja Oriveden alueet ympäristökuntineen ovat maatalousvaltaisia ja hevosharrastajien suosimaa aluetta, joten ne ovat tulevaisuudessa yhtä tärkeä osa kauppaamme kuin aikaisemminkin. Uudistuksen myötä tilausvalikoimamme kasvaa. Tuttu henkilökunta tarjoaa edelleen parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme, sillä haluamme olla helposti lähestyttävä täyden palvelun K-Rauta”, kertoo kauppias Petri Kivinen.

Muutosten myötä kaikki nykyiset K-raudat ja Rautiat avaavat ovensa uudistuneena K-Rauta-ketjuna kevään aikana. K-Rauta panostaa entistä parempaan asiakaskokemukseen sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden osalta.

”Uudistuksessa painotamme erityisesti jokaisen asiakkaan yksilöllistä huomioimista, koska jokaisella on omanlaisensa tarpeet, olipa sitten kuluttaja- tai yritysasiakas. Haluamme olla luotettava ja asiantunteva rautakauppa, joka auttaa asiakasta toteuttamaan ideansa. Meillä asioidessa minkä tahansa rakennus- tai remonttiprojektin aloittamisen ja toteuttamisen täytyy olla helppoa”, K-Rauta-ketjun johtaja Antti Ollila korostaa.

Kauppojen uudistusten aloitusaikataulu

  • Rautia Mänttä pe 27.1.2017 – uusi nimi K-Rauta Mänttä
  • Rautia Orivesi pe 27.1.2017 – uusi nimi K-Rauta Orivesi

Verkkokauppa ja sähköpostiosoitteet muuttuvat

Mäntän ja Oriveden uusien K-Rauta-kauppojen henkilökunnan sähköpostiosoitteet ovat jatkossa mallia etunimi.sukunimi@k-rauta.fi. Verkkokauppa löytyy jatkossa osoitteesta www.k-rauta.fi


Lisätietoja:

Uudistussivuiltamme löytyy mm. kaikkien uudistuvien kauppojen uudet nimet ja uudistusten aloitusaikataulut: www.k-rauta.fi/uusikrauta

Ketjujohtaja Antti Ollila, K-Rauta- ja Rautia-ketjut, puh. 050 552 6936

Kauppias Petri Kivinen, K-Rauta Mänttä ja K-Rauta Orivesi, puh. 050 554 9782

Uudistuva K-Rauta

Me uudistuvassa K-Raudassa autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa. Laajimmat valikoimamme ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Avaamme keväällä 140 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. Uudistumisen merkiksi K-Rauta kirjoitetaan isolla R-kirjaimella. K-Rauta.fi #uusikrauta

 

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0