Rautia Somero uudistuu K-Rauta Someroksi

Rautia K-maatalous Somero muuttuu K-Rauta K-maatalous Someroksi, kun kaikki Suomen K-rauta- ja Rautia-kaupat uudistuvat. Kaikki 140 kauppaa avaavat uudistettuina K-Rautoina kevään aikana.

Somerossa kaupan uudistaminen aloitetaan torstaina 19.1.2017. Muutoksen myötä Rautia K-maatalous Someron nimi muuttuu K-Rauta K-maatalous Someroksi. Kauppa palvelee asiakkaitaan normaalisti myös uudistustöiden ajan.

Ensimmäinen uudistettu K-Rauta avattiin jo marraskuussa Keuruulla, jossa nyt kerätään kokemuksia muutoksesta ennen koko uuden K-Rauta-ketjun lanseerausta keväällä. Uudistukset on otettu vastaan kaupoissa uteliaasti ja odottaen.

”H-hetki lähenee, kun asiakkaiden ja henkilökunnan odotus palkitaan piakkoin muuttuvana sisä- ja ulkoilmeenä. Uudistumisen myötä tarjoamme asiakkaillemme viihtyisämmän myymälän laajentuneella myymälä- ja toimitusmyyntivalikoimalla. Haluamme uudistuneessa kaupassa huomioida kaikki erilaiset asiakkaamme henkilökohtaisesti ja palvella heitä erinomaisesti tarjoamalla kokonaisratkaisuja. Tavoitteena on, että pystymme toimimaan yhdessä tehokkaampana kokonaisuutena ja saamme asiakaskokemuksen vielä paremmaksi ”kiva tulla, kiva lähteä” -periaatteella”, K-Rauta K-maatalous Someron kauppias Matti Kuosa toteaa.

Muutosten myötä kaikki nykyiset K-raudat ja Rautiat avaavat ovensa uutena K-Rauta-ketjuna kevään aikana. Uudistuva K-Rauta panostaa sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden entistä parempaan asiakaskokemukseen.

”Uudistuksessa painotamme erityisesti jokaisen asiakkaan yksilöllistä huomioimista, koska jokaisella on omanlaiset tarpeensa, olipa sitten kuluttaja- tai yritysasiakas. Haluamme olla luotettava ja asiantunteva rautakauppa, joka auttaa asiakasta toteuttamaan ideansa. Meillä asioidessa minkä tahansa rakennus- tai remonttiprojektin aloittamisen ja toteuttamisen täytyy olla helppoa”, K-Rauta-ketjun johtaja Antti Ollila korostaa.

Verkkokauppa ja sähköpostiosoitteet muuttuvat

Someron K-Raudan henkilöstön sähköpostiosoitteet ovat jatkossa mallia etunimi.sukunimi@k-rauta.fi. Verkkokauppa löytyy osoitteesta www.k-rauta.fi

K-maatalous jatkaa toimintaansa K-Raudan yhteydessä normaalisti ja sähköpostiosoitteet ovat jatkossakin @k-maatalous.fi-päätteisiä.

Lisätietoja:

Uudistussivuiltamme löytyy mm. kaikkien uudistuvien kauppojen uudet nimet:
www.k-rauta.fi/uusikrauta

Kauppias Matti Kuosa, K-Rauta Somero, puh. 050 387 2540

Ketjujohtaja Antti Ollila, K-Rauta- ja Rautia-ketjut, puh. 050 552 6936

Uudistuva K-Rauta
Me uudistuvassa K-Raudassa autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa. Laajimmat valikoimamme ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Avaamme keväällä 140 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. Uudistumisen merkiksi K-Rauta kirjoitetaan isolla R-kirjaimella. K-Rauta.fi #uusikrauta

 

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0