Rautia Uusikaupunki uudistuu K-Rauta Uudeksikaupungiksi

Rautia Uusikaupunki uudistuu K-Rauta Uudeksikaupungiksi

Uudenkaupungin Rautia muuttuu K-Rauta Uudeksikaupungiksi, kun kaikki Suomen K-rauta- ja Rautia-kaupat uudistavat vuoden alussa. Kaikki 140 kauppaa avaavat uudistettuina K-Rautoina keväällä.

Uudenkaupungin Rautiaa aletaan uudistaa 19.1. alkaen ja samalla kaupan nimi muuttuu K-Rauta Uudeksikaupungiksi. Kauppa palvelee asiakkaitaan normaalisti myös uudistustöiden ajan.

Ensimmäinen uudistettu K-Rauta avattiin jo marraskuussa Keuruulla, jossa nyt kerätään kokemuksia uudistuksesta ennen koko uuden K-Rauta-ketjun lanseerausta keväällä. Uudistukset on otettu vastaan kaupoissa uteliaasti ja odottaen.

”Pienen kaupungin yrityksenä on ilo todeta, että asiakassuhteista on tullut varsin syviä. Paikallisten kuluttaja- ja yritysasiakkaiden lisäksi mökkiläiset ovat kesien aikana tulleet tutuiksi. Uudessa myymälässämme tulee tapahtumaan isojakin muutoksia, mutta palvelu ja paikallisuus korostuvat entisestään. Olemme henkilökunnan kanssa erittäin innoissamme myymälän uudesta ilmeestä ja uusista toimintatavoista”, K-Rauta Uudenkaupungin kauppias Tommi Aaltonen kertoo.

Muutosten myötä kaikki nykyiset K-raudat ja Rautiat avaavat ovensa uudistuneena K-Rauta-ketjuna kevään aikana. K-Rauta panostaa entistä parempaan asiakaskokemukseen sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden osalta.

”Uudistuksessa painotamme erityisesti jokaisen asiakkaan yksilöllistä huomioimista, koska jokaisella on omanlaisensa tarpeet olipa sitten kuluttaja- tai yritysasiakas. Haluamme olla luotettava ja asiantunteva rautakauppa, joka auttaa asiakasta toteuttamaan ideansa. Meillä asioidessa minkä tahansa rakennus- tai remonttiprojektin aloittamisen ja toteuttamisen täytyy olla helppoa”, K-Rauta-ketjun johtaja Antti Ollila korostaa.

Verkkokauppa ja sähköpostiosoitteet muuttuvat

Uuden K-Rauta Uudenkaupungin sähköpostiosoitteet ovat jatkossa mallia etunimi.sukunimi@k-rauta.fi. Verkkokauppa löytyy jatkossa osoitteesta www.k-rauta.fi

Lisätietoja:

Uudistussivuiltamme löytyy mm. kaikkien uudistuvien kauppojen uudet nimet:
www.k-rauta.fi/uusikrauta

Kauppias Tommi Aaltonen, K-Rauta Uusikaupunki, puh. 050 567 1279

Ketjujohtaja Antti Ollila, K-Rauta- ja Rautia-ketjut, puh. 050 552 6936

Uudistuva K-Rauta

Me uudistuvassa K-Raudassa autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa. Laajimmat valikoimamme ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Avaamme keväällä 140 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. Uudistumisen merkiksi K-Rauta kirjoitetaan isolla R-kirjaimella. K-Rauta.fi #uusikrauta

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 1