Rautiat uudistuvat K-Raudoiksi Karjaalla ja Tammisaaressa

Rautiat uudistuvat K-Raudoiksi Karjaalla ja Tammisaaressa

Kaikki Suomen K-rauta- ja Rautia-kaupat uudistavat vuoden alussa. Kaikki 140 kauppaa avaavat uudistettuina K-Rautoina keväällä. Karjaalla ja Tammisaaressa kauppojen uudet nimet ovat K-Rauta K-maatalous Karjaa ja K-Rauta Tammisaari.

Karjaan ja Tammisaaren Rautioiden uudistustyöt aloitetaan 3. ja 4. tammikuuta. Kaupat palvelevat asiakkaitaan normaalisti myös uudistustöiden ajan.

Ensimmäinen uudistettu K-Rauta avattiin jo marraskuussa Keuruulla, jossa nyt kerätään kokemuksia uudistuksesta ennen koko uuden K-Rauta-ketjun lanseerausta keväällä. Uudistukset on otettu vastaan kaupoissa uteliaasti ja odottaen.

”K-Rautojen mukainen uusi ilme näkyy kaupoissa muun muassa kylttien ja henkilöstön työvaatteiden muodossa. Tulemme jatkossa tarjoamaan palveluita, jotka helpottavat asiakkaidemme elämää: asioinnin ajanvarausmahdollisuuden ja asennuspalvelujen lisäksi tarjoamme apua tuotteiden kokoamiseen sen sijaan, että se täytyisi tehdä itse kotona. Työntekijämme suhtautuvat uudistukseen hyvin positiivisesti, ja toivottavasti tämä välittyy myös asiakkaillemme. Teemme kaikkemme, että asioiminen meillä on jatkossa entistä sujuvampaa”, kertoo kauppias Kaj Björklöf

Muutosten myötä kaikki nykyiset K-raudat ja Rautiat avaavat ovensa uudistuneena K-Rauta-ketjuna kevään aikana. K-Rauta panostaa entistä parempaan asiakaskokemukseen sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden osalta.

”Uudistuksessa painotamme erityisesti jokaisen asiakkaan yksilöllistä huomioimista, koska jokaisella on omanlaisensa tarpeet, olipa sitten kuluttaja- tai yritysasiakas. Haluamme olla luotettava ja asiantunteva rautakauppa, joka auttaa asiakasta toteuttamaan ideansa. Meillä asioidessa minkä tahansa rakennus- tai remonttiprojektin aloittamisen ja toteuttamisen täytyy olla helppoa”, K-rauta-ketjun johtaja Antti Ollila korostaa.

Kauppojen uudistusten aloitusaikataulu

  • K-Rauta K-maatalous Karjaa ti 3.1.2017
  • K-Rauta Tammisaari ke 4.1.2017

Verkkokauppa ja sähköpostiosoitteet muuttuvat

Entisten Rautioiden sähköpostiosoitteet ovat jatkossa mallia etunimi.sukunimi@k-rauta.fi. Verkkokauppa löytyy jatkossa osoitteesta www.k-rauta.fi

Lisätietoja:

Uudistussivuiltamme löytyy mm. kaikkien uudistuvien kauppojen uudet nimet:
www.k-rauta.fi/uusikrauta

Kauppias Kaj Björklöf, K-Rauta K-maatalous Karjaa ja K-Rauta Tammisaari, puh. 0500 488639
Ketjujohtaja Antti Ollila, K-Rauta- ja Rautia-ketjut, puh. 050 552 6936

Uudistuva K-Rauta
Me uudistuvassa K-Raudassa autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa. Laajimmat valikoimamme ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Avaamme keväällä 140 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. Uudistumisen merkiksi K-Rauta kirjoitetaan isolla R-kirjaimella. K-Rauta.fi #uusikrauta

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0