Rovaniemen K-rauta uudistuu uudeksi K-Raudaksi

Rovaniemen K-rauta uudistaa myymälänsä 20. maaliskuuta alkaen osana K-Rauta-ketjun muutosta, jossa kaikki Suomen K-rauta- ja Rautia-kaupat uudistuvat kevään aikana. Kaikki 140 kauppaa avaavat uudistettuina K-Rautoina keväällä.

Rovaniemen K-raudan muutostyöt alkavat maanantaina 20.3., ja samalla kaupan nimen kirjoitusasu muuttuu K-Rauta Rovaniemeksi. Kauppa palvelee asiakkaitaan normaalisti uudistustöiden ajan.

K-rauta- ja Rautia-kauppoja uudistetaan tällä hetkellä ympäri Suomea uusiksi K-Raudoiksi ja keväällä lanseerataan uudistunut K-Rauta-ketju. Uudistukset on otettu vastaan kaupoissa uteliaasti ja odottaen.

”Asiakaskuntamme on laaja ja palvelemme kaikkia parhaalla mahdollisella tavalla. Ammattimyyjämme tuntevat yritysasiakkaat ja heidän ostostarpeensa. Kesäisin meillä asioi rakennuttajia ja pihanlaittajia. Lisäksi on ilo huomata, kuinka tuunaus- ja askartelutrendin myötä shoppailijat ovat löytäneet kauppamme. Meiltä löytyy myös sisustussuunnittelijoiden palveluita. Ilmemuutoksen myötä teemme tiloistamme entistä selkeämmät ja helpommat asioida. Lisäksi asiakkaamme pääsevät nauttimaan tarjouksista”, kertoo K-Rauta Rovaniemen kauppias Pekka Rytilahti.

Uudistuva K-Rauta panostaa entistä parempaan asiakaskokemukseen sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden osalta.

”Uudistuksessa painotamme erityisesti jokaisen asiakkaan yksilöllistä huomioimista, koska kaikilla on omanlaisensa tarpeet, olipa sitten kuluttaja- tai yritysasiakas. Haluamme olla luotettava ja asiantunteva rautakauppa, joka auttaa asiakasta toteuttamaan ideansa. Meillä asioidessa minkä tahansa rakennus- tai remonttiprojektin aloittamisen ja toteuttamisen täytyy olla helppoa”, K-Raudan ketjujohtaja Antti Ollila korostaa.

Lisätietoja:

Uudistussivuiltamme löytyy mm. kaikkien uudistuvien kauppojen uudet nimet: 
www.k-rauta.fi/uusikrauta

Kauppias Pekka Rytilahti, K-Rauta Rovaniemi puh. 050 388 0202

Ketjujohtaja Antti Ollila, K-Rauta- ja Rautia-ketjut, puh. 050 552 6936


Uudistuva K-Rauta

Me uudistuvassa K-Raudassa autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa. Laajimmat valikoimamme ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Avaamme keväällä 140 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. Uudistumisen merkiksi K-Rauta kirjoitetaan isolla R-kirjaimella. K-Rauta.fi #uusikrauta

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0