Salon K-rauta- ja Rautia-kaupat muuttuvat uusiksi K-Raudoiksi

Salon K-rauta- ja Rautia-kaupat muuttuvat uusiksi K-Raudoiksi

Salon K-rauta- ja Rautia-kaupat aloittavat uudistustyön tammikuun aikana, minkä seurauksena kaupat muuttuvat uusiksi K-Raudoiksi. Kaikki Suomen 140 kauppaa avaavat uudistettuina keväällä osana uutta K-Rauta-ketjua. Kaupat palvelevat uudistuksen ajan asiakkaitaan normaalisti.

Rautia K-maatalous Salon uudistustyöt aloitetaan 13.1.2017 ja samalla kaupan nimi muuttuu K-Rauta K-maatalous Meriniityksi. Salon K-rauta Passelissa uudistus aloitetaan 23.1.2017, ja kauppa jatkaa nimellä K-Rauta Passeli.Kaupat palvelevat asiakkaitaan normaalisti uudistustöiden ajan.

Ensimmäinen uudistettu K-Rauta avattiin jo marraskuussa Keuruulla, jossa nyt kerätään kokemuksia uudistuksesta ennen koko uuden K-Rauta-ketjun lanseerausta keväällä. Uudistukset on otettu vastaan kaupoissa uteliaasti ja odottaen.

”Haluamme olla ihmisen kokoinen kauppa, jossa on kiva asioida. Siksi aiomme entisestään parantaa asiakaskokemusta huomioimalla ja palvelemalla erilaisia asiakasryhmiämme vieläkin paremmin”, K-Rauta K-maatalous Meriniityn kauppias Tuomo Erjala toteaa.

”Uudistuksen myötä panostamme erityisesti tuotteiden järkevään ja loogiseen sijoitteluun, hyviin uusiin opasteisiin sekä sosiaaliseen mediaan. Lisäksi teemme asioinnista ja ostamisesta entistä vaivattomampaa ja sujuvampaa niin kaupassa kuin verkkokaupassammekin”, K-Rauta Passelin kauppias Tiina Kaarto-Alanko kertoo.

Uudistuva K-Rauta panostaa entistä parempaan asiakaskokemukseen sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden osalta.

”Uudistuksessa painotamme erityisesti jokaisen asiakkaan yksilöllistä huomioimista, koska jokaisella on omanlaiset tarpeensa, olipa sitten kuluttaja- tai yritysasiakas. Haluamme olla luotettava ja asiantunteva rautakauppa, joka auttaa asiakasta toteuttamaan ideansa. Meillä asioidessa minkä tahansa rakennus- tai remonttiprojektin aloittamisen ja toteuttamisen täytyy olla helppoa”, K-Rauta-ketjun johtaja Antti Ollila korostaa.

Kauppojen uudistusten aloitusaikataulu

  • Rautia K-maatalous Salo pe 13.1.2017 – uusi nimi K-Rauta K-maatalous Meriniitty
  • K-Rauta Passeli ma 23.1.2017

Uudistussivuiltamme löytyy mm. kaikkien uudistuvien kauppojen uudet nimet ja uudistusten aloitusaikataulut: www.k-rauta.fi/uusikrauta

Verkkokauppa ja sähköpostiosoitteet muuttuvat

Rautioiden sähköpostiosoitteet ovat jatkossa mallia etunimi.sukunimi@k-rauta.fi. Nykyisten Rautia-kauppojenkin verkkokauppa löytyy jatkossa osoitteesta www.k-rauta.fi

K-maatalous jatkaa toimintaansa K-Raudan yhteydessä normaalisti ja sähköpostiosoitteet ovat jatkossakin @k-maatalous.fi-päätteisiä.

Lisätietoja:

Ketjujohtaja Antti Ollila, K-Rauta- ja Rautia-ketjut, puh. 050 552 6936

Kauppias Tuomo Erjala, K-Rauta K-maatalous Meriniitty, puh. 050 525 9961

Kauppias Tiina Kaarto-Alanko, K-Rauta Passeli, puh.040 306 6211

Uudistuva K-Rauta

Me uudistuvassa K-Raudassa autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa. Laajimmat valikoimamme ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Avaamme keväällä 140 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. Uudistumisen merkiksi K-Rauta kirjoitetaan isolla R-kirjaimella. K-Rauta.fi #uusikrauta

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0