Savonlinnaan avaava uusi K-Rauta on uudistuvan rautakauppaketjun lippulaiva

Savonlinnaan avaava uusi K-Rauta on uudistuvan rautakauppaketjun lippulaiva

Savonlinnaan 19.1.2017 avattava uusi K-Rauta on kolme kertaa suurempi kuin vanha. K-Raudan uuteen brändi-ilmeeseen rakennettu kauppa panostaa asiakkaiden huomioimiseen ja laajaan palvelutarjontaan. Savonlinnan kaupan kokemuksia ja asiakaspalautetta hyödynnetään kun kaikki Suomen K-rauta- ja Rautia-kaupat avaavat uusina K-Rautoina keväällä.

Savonlinnalaisten kuluttaja- ja yritysasiakkaiden rautakauppapalvelut paranevat merkittävästi kun vanha kauppa Automiehenkadulla suljetaan ja uusi Valtatie 14:n varrelle osoitteeseen Kartanonväylä 9 rakennettu kauppa avataan. Myymälätilaa on entiseen verrattuna kolme kertaa enemmän ja ulkomyymälän alue jopa kahdeksan kertaa suurempi.

”Uudet tilat mahdollistavat laajemmat valikoimat ja paremmat näyttelytilat. Uutta on puutarhamyymälä ja keittiömyynti. Yhden palvelupisteen malli selkeyttää ja helpottaa asiointia. Nyt meillä on myös yritysasiakkaille oma Pro Center –palveluosasto. Onhan tämä ihan eri maailma aikaisempaan verrattuna ja olemme henkilökunnan kanssa todella innoissamme”, kauppias Mikko Kervinen sanoo.

Uudessa K-Raudassa panostetaan laajojen tuotevalikoimien lisäksi palveluihin, sillä asiakkaat haluavat ehostaa kotiaan helposti ja nopeasti.

”Toiminnassa panostamme jokaisen asiakkaan henkilökohtaiseen huomioimiseen ja meiltä asiakas voi ostaa vaikka kokonaisen avaimet käteen –remontin. Asiakas voi tulla meille remontti-idean kanssa ja meiltä kyllä hoituu kokonaistoteutus luotettavasti niin, että asiakas tietää koko ajan missä mennään”, Kervinen sanoo.

Kaikki Suomen K-rauta- ja Rautia-kaupat uudistetaan ja uudistusavajaisia vietetään keväällä 140 kaupassa Tammisaaresta Ivaloon. Samalla K-Rauta.fi-verkkokauppa uudistetaan. Tavoitteena on alan paras ja saumaton asiakaskokemus niin verkossa kuin kivijalkakaupassakin.

”Suomi on täynnä tekemättömiä remontteja ja aloittamattomia rakennuksia. Me K-Raudassa haluamme omalta osaltamme olla rohkaisemassa projektin aloittamiseen ja tarvittaessa pitämässä lankoja käsissä niin, että projekti menee kaikilta osin nappiin”, K-Raudan ketjujohtaja Antti Ollilasanoo.

Avajaiset 19.1.2017 klo 9.00 alkaen

Uuden K-Rauta Savonlinnan avajaisia vietetään 19.1.2017 klo 9.00 alkaen. Ohjelmassa muun muassa avajaisnauhan leikkaus klo 9.00 ja hernekeittotarjoilu klo 11.00 alkaen. Avajaisten juontajana on Satu Tuomisto. Päivän aikana kaupassa on runsaasti erikoistarjouksia.

Lisätietoja:

K-kauppias Mikko Kervinen, K-Rauta Savonlinna, puh. 0500 130 794
Ketjujohtaja Antti Ollila, K-Rauta-ketju, puh. 050 552 6936

Uudistussivuiltamme löytyy mm. kaikkien uudistuvien K-Rauta-kauppojen uudet nimet ja uudistusten aloitusaikataulut: www.k-rauta.fi/uusikrauta

Uudistuva K-Rauta

Me uudistuvassa K-Raudassa autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa. Laajimmat valikoimamme ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Avaamme keväällä 140 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. Uudistumisen merkiksi K-Rauta kirjoitetaan isolla R-kirjaimella. K-Rauta.fi #uusikrauta

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0