Tampereen alueen K-raudat ja Rautiat uudistuvat uusiksi K-Raudoiksi

Tampereen alueen K-raudat ja Rautiat uudistuvat uusiksi K-Raudoiksi

Tampereen alueen K-rauta- ja Rautia-kaupat uudistavat myymälänsä 24.1. alkaen. Samalla Rautiat muuttavat nimensä K-Raudoiksi. Kaikki Suomen 140 kauppaa avaavat uudistettuina keväällä osana uutta K-Rauta-ketjua.

Tampereen alueen K-raudat Lahdesjärvi, Lielahti ja Rauta-Otra Nekala sekä Rautiat Nokia, Tampere, Urjala, Valkeakoski ja Ylöjärvi uudistetaan kaikki tammi-helmikuun aikana uusiksi K-Raudoiksi. Kaupat palvelevat asiakkaitaan normaalisti uudistustöiden ajan.

Ensimmäiset uudistetut K-Raudat on avattu jo Keuruulla ja Savonlinnassa, joissa nyt kerätään kokemuksia uudistuksesta ennen koko uuden K-Rauta-ketjun lanseerausta keväällä. Uudistukset on otettu vastaan kaupoissa uteliaasti ja odottaen.

”Nyt tapahtuva uudistus ja siihen tehtävät panostukset ovat herättäneet myös kauppiaissamme innostusta. Olemme yhdessä rakentamassa Tampereen seudun asukkaille ja yrityksille entistä parempia ja monipuolisempia rautakauppapalveluita. Tampereen seudulla on merkittävästi julkista ja yksityistä rakentamista sekä uudistusta. Uusia taloja rakennetaan hyvällä tahdilla ja innokkaita kodin remontoijia löytyy. Haluamme olla helposti lähestyttävä ja luotettava paikka asioida aina, kun kodin ja muun ympäristön kunnostaminen tai rakentaminen on ajankohtaista”, aluepäällikkö Kari Kuosmanen kertoo.

Uudistuva K-Rauta panostaa entistä parempaan asiakaskokemukseen sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden osalta.

”Uudistuksessa painotamme erityisesti jokaisen asiakkaan yksilöllistä huomioimista, koska jokaisella on omanlaisensa tarpeet olipa sitten kuluttaja- tai yritysasiakas. Haluamme olla luotettava ja asiantunteva rautakauppa, joka auttaa asiakasta toteuttamaan ideansa. Meillä asioidessa minkä tahansa rakennus- tai remonttiprojektin aloittamisen ja toteuttamisen täytyy olla helppoa”, K-Raudan ketjujohtaja Antti Ollila korostaa. 

Kauppojen uudistusten aloitusaikataulu

  • Rautia Valkeakoski ti 24.1.2017 – uusi nimi K-Rauta Valkeakoski
  • Rautia Nokia pe 27.1.2017 – uusi nimi K-Rauta Nokia
  • Rautia Urjala pe 27.1.2017 – uusi nimi K-Rauta Urjala
  • Rautia Ylöjärvi pe 3.2.2017 – uusi nimi K-Rauta Ylöjärvi
  • Rautia Tampere ma 6.2.2017 – uusi nimi K-Rauta Kaukajärvi
  • K-Rauta Lahdesjärvi ma 6.2.2017
  • K-Rauta Lielahti ma 6.2.2017
  • K-Rauta Rauta-Otra Nekala ma 6.2.2017

Uudistussivuiltamme löytyy mm. kaikkien uudistuvien kauppojen uudet nimet ja uudistusten aloitusaikataulut: www.k-rauta.fi/uusikrauta

Verkkokauppa ja sähköpostiosoitteet muuttuvat

Rautioiden sähköpostiosoitteet ovat jatkossa mallia etunimi.sukunimi@k-rauta.fi. Nykyisten Rautia-kauppojenkin verkkokauppa löytyy jatkossa osoitteesta www.k-rauta.fi

Ketjujohtaja Antti Ollila, K-Rauta- ja Rautia-ketjut, puh. 050 552 6936

Aluepäällikkö Kari Kuosmanen, K-Rauta-ketju, puh. 050 045 8568

Uudistuva K-Rauta

Me uudistuvassa K-Raudassa autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa. Laajimmat valikoimamme ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Avaamme keväällä 140 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. Uudistumisen merkiksi K-Rauta kirjoitetaan isolla R-kirjaimella. K-Rauta.fi #uusikrauta

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0