Turun seudun Rautia- ja K-rauta-kaupat uudistuvat uusiksi K-Raudoiksi

Turun seudun Rautia- ja K-rauta-kaupat uudistuvat uusiksi K-Raudoiksi

Kaikissa Turun seudun Rautia- ja K-rauta-kaupoissa aloitetaan tammikuun aikana muutostyöt, joiden seurauksena kaupat muuttuvat uusiksi K-Raudoiksi. Kaikki Suomen 140 kauppaa avaavat uudistettuina kevään aikana osana uutta K-Rauta-ketjua.

Rautia K-maatalous Orikedon nimi muuttuu K-Rauta K-maatalous Orikedoksi. Vastaavasti Rautia Paimion uusi nimi on K-Rauta Paimio. Turun alueella uudistetaan lisäksi Raision K-rauta Kuninkoja ja Turun K-rauta Skanssi, jotka jatkavat samoilla nimillään.

Kauppoja ei suljeta uudistustöiden ajaksi, vaan työt tehdään vaiheittain, jotta asiakkaita pystytään palvelemaan muutoksista huolimatta.

Ensimmäinen uudistettu K-Rauta avattiin jo marraskuussa Keuruulla, jossa nyt kerätään kokemuksia uudistuksesta ennen koko uuden K-Rauta-ketjun lanseerausta keväällä. Uudistukset on otettu vastaan kaupoissa uteliaasti ja odottaen.

”Nyt tapahtuva uudistus ja siihen tehtävät panostukset ovat herättäneet kauppiaissamme innostusta. Olemme yhdessä luomassa Turun seudun asukkaille ja yrityksille entistä parempia ja monipuolisempia rautakauppapalveluita. Turun seudulle rakennetaan jatkuvasti uusia taloja eli innokkaita kodin remontoijia löytyy. Haluamme, että uudistetut K-Raudat ovat helposti lähestyttäviä ja luotettavia kauppoja asioida varsinkin silloin, kun kodin kunnostus- tai rakennustyöt ovat ajankohtaisia”, aluepäällikkö Touko Hartikainen kertoo.

Uudistuva K-Rauta panostaa sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden entistä parempaan asiakaskokemukseen.

”Uudistuksessa painotamme erityisesti jokaisen asiakkaan yksilöllistä huomioimista, koska jokaisella on omanlaiset tarpeensa, olipa sitten kuluttaja- tai yritysasiakas. Haluamme olla luotettava ja asiantunteva rautakauppa, joka auttaa asiakasta toteuttamaan ideansa. Meillä asioidessa minkä tahansa rakennus- tai remonttiprojektin aloittamisen ja toteuttamisen täytyy olla helppoa”, K-Rauta-ketjun johtaja Antti Ollila korostaa.

Kauppojen uudistusten aloitusaikataulu

  • Rautia K-maatalous Oriketo pe 13.1.2017 – uusi nimi K-Rauta K-maatalous Oriketo
  • Rautia Paimio pe 13.1.2017 – uusi nimi K-Rauta Paimio
  • K-Rauta Skanssi ma 23.1.
  • K-Rauta Kuninkoja ma 23.1.

Verkkokauppa ja sähköpostiosoitteet muuttuvat

Turun alueen uusien K-Rautojen henkilöstön sähköpostiosoitteet ovat jatkossa mallia etunimi.sukunimi@k-rauta.fi. Verkkokauppa löytyy osoitteesta www.k-rauta.fi

K-maatalous jatkaa toimintaansa K-Raudan yhteydessä normaalisti ja sähköpostiosoitteet ovat jatkossakin @k-maatalous.fi-päätteisiä.

Lisätietoja:

Uudistussivuiltamme löytyy mm. kaikkien uudistuvien kauppojen uudet nimet:
www.k-rauta.fi/uusikrauta

Ketjujohtaja Antti Ollila, K-Rauta- ja Rautia-ketjut, puh. 050 552 6936

Aluepäällikkö Touko Hartikainen, K-Rauta-ketju, puh. 050 387 7238

Uudistuva K-Rauta
Me uudistuvassa K-Raudassa autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa. Laajimmat valikoimamme ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Avaamme keväällä 140 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. Uudistumisen merkiksi K-Rauta kirjoitetaan isolla R-kirjaimella. K-Rauta.fi #uusikrauta

 

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0