Vaasan K-rauta ja Vöyrin Rautia uudistuvat uusiksi K-Raudoiksi

Vaasan K-rauta ja Vöyrin Rautia uudistuvat uusiksi K-Raudoiksi

Vaasan K-rauta ja Rautia K-maatalous Vöyri uudistavat myymälänsä maaliskuun aikana osana K-Rauta-ketjun muutosta, jossa kaikki Suomen K-rauta- ja Rautia-kaupat uudistuvat vuoden alussa. Kaikki 140 kauppaa avaavat uudistettuina K-Rautoina keväällä.

Rautia K-maatalous Vöyrin muutostyöt alkavat perjantaina 3.3., ja samalla kaupan nimi muuttuu K-Rauta K-maatalous Vöyriksi. Vaasan K-raudassa muutostyöt aloitetaan maanantaina 6.3., ja kaupan nimen kirjoitusasu muuttuu muotoon K-Rauta Vaasa. Kaupat palvelevat asiakkaitaan normaalisti uudistustöiden ajan.

K-rauta- ja Rautia-kauppoja uudistetaan tällä hetkellä ympäri Suomea uusiksi K-Raudoiksi ja keväällä lanseerataan uudistunut K-Rauta-ketju. Uudistukset on otettu vastaan kaupoissa uteliaasti ja odottaen.

”Asiakaskuntamme koostuu tasapuolisesti ammatti- ja kuluttaja-asiakkaista. Jatkamme panostustamme asiakaspalveluun, jotta voimme olla hyvän valikoiman ja palvelun kautta avuksi kaikille asiakkaillemme – olipa haaveena sitten rakennuksen kunnostushanke tai sisustuksen uudistaminen”, sanoo K-Rauta Vaasan kauppias Joakim Forss.

"Osana uutta K-Rauta-ketjua voimme tarjota asiakkaillemme entistä laajemman valikoiman tuotteita kilpailukykyisellä hinnalla. Nyt osana K-Rauta-ketjua asiakkaamme pääsevät kansallisten loistavien etujen ja tarjousten äärelle. Yhtenäinen ilme, tarjoukset ja palveleva henkilökuntamme miellyttää vanhoja ja uusia asiakkaitamme varmasti. Lisäksi pääsemme osaksi suurta K-Raudan tilausvalikoimaa, joka laajentaa tarjontaamme huomattavasti.", K-Rauta K-maatalous Vöyrin kauppias Fredrik Kattil kertoo.

Uudistuva K-Rauta panostaa entistä parempaan asiakaskokemukseen sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden osalta.

”Uudistuksessa painotamme erityisesti jokaisen asiakkaan yksilöllistä huomioimista, koska jokaisella on omanlaisensa tarpeet, olipa sitten kuluttaja- tai yritysasiakas. Haluamme olla luotettava ja asiantunteva rautakauppa, joka auttaa asiakasta toteuttamaan ideansa. Meillä asioidessa minkä tahansa rakennus- tai remonttiprojektin aloittamisen ja toteuttamisen täytyy olla helppoa”, K-Raudan ketjujohtaja Antti Ollila korostaa.

Kauppojen uudistusten aloitusaikataulu

  • Rautia K-maatalous Vöyri pe 3.3.2017 – uusi nimi K-Rauta K-maatalous Vöyri
  • K-Rauta Vaasa ma 6.3.

Verkkokauppa ja sähköpostiosoitteet muuttuvat

Rautioiden sähköpostiosoitteet ovat jatkossa mallia etunimi.sukunimi@k-rauta.fi. Nykyisten Rautia-kauppojenkin verkkokauppa löytyy jatkossa osoitteesta www.k-rauta.fi

K-maatalous jatkaa toimintaansa normaalisti ja sähköpostiosoitteet ovat jatkossakin @k-maatalous.fi-päätteisiä.

Lisätietoja:

Uudistussivuiltamme löytyy mm. kaikkien uudistuvien kauppojen uudet nimet:
www.k-rauta.fi/uusikrauta

Kauppias Joakim Forss, K-Rauta Vaasa, puh. 045 274 4503

Kauppias Fredrik Kattil, K-Rauta K-maatalous Vöyri, puh. 050 026 0058

Ketjujohtaja Antti Ollila, K-Rauta- ja Rautia-ketjut, puh. 050 552 6936


Uudistuva K-Rauta

Me uudistuvassa K-Raudassa autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa. Laajimmat valikoimamme ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Avaamme keväällä 140 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. Uudistumisen merkiksi K-Rauta kirjoitetaan isolla R-kirjaimella. K-Rauta.fi #uusikrauta

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0