Ylä-Savon K-raudat ja Rautiat muuttuvat uusiksi K-Raudoiksi

Ylä-Savon K-raudat ja Rautiat muuttuvat uusiksi K-Raudoiksi

Ylä-Savon K-raudat ja Rautiat uudistavat myymälänsä helmi-maaliskuun aikana. Samalla Rautiat muuttavat nimensä K-Raudoiksi. Kaikki Suomen 140 kauppaa avaavat uudistettuina keväällä osana uutta K-Rauta-ketjua.

Keiteleen ja Pielaveden Rautia K-maatalous -kauppojen uudistustyöt aloitetaan perjantaina 17.2.2017. Kauppojen nimet ovat jatkossa K-Rauta K-maatalous Keitele ja K-Rauta K-maatalous Pielavesi.  Iisalmen K-Rauta Masan uudistus aloitetaan maanantaina 27.2. Kiuruveden ja Vieremän Rautia K-maatalous -kaupoissa uudistustyöt alkavat perjantaina 3.3. Kauppojen nimet muuttuvat K-Rauta K-maatalous -muotoon. Kaupat palvelevat asiakkaitaan normaalisti uudistustöiden ajan.

K-rauta- ja Rautia-kauppoja uudistetaan tällä hetkellä ympäri Suomea uusiksi K-Raudoiksi ja keväällä lanseerataan uudistunut K-Rauta-ketju. Uudistukset on otettu vastaan kaupoissa uteliaasti ja odottaen.

”Nyt tapahtuva uudistus ja siihen tehtävät panostukset ovat herättäneet myös kauppiaissamme innostusta. Olemme yhdessä rakentamassa Ylä-Savon alueen asukkaille entistä parempia ja monipuolisempia rautakauppapalveluita. Ylä-Savossa rakennetaan kohtuullisen hyvällä tahdilla uusia taloja ja innokkaita kodinremontoijiakin löytyy. Haluamme olla helposti lähestyttävä ja luotettava paikka asioida varsinkin silloin, kun kodin kunnostaminen tai rakentaminen on ajankohtaista”, aluepäällikkö Jari Mehtälä kertoo.

Uudistuva K-Rauta panostaa entistä parempaan asiakaskokemukseen sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden osalta.

”Uudistuksessa painotamme erityisesti jokaisen asiakkaan yksilöllistä huomioimista, koska jokaisella on omanlaisensa tarpeet, olipa sitten kuluttaja- tai yritysasiakas. Haluamme olla luotettava ja asiantunteva rautakauppa, joka auttaa asiakasta toteuttamaan ideansa. Meillä asioidessa minkä tahansa rakennus- tai remonttiprojektin aloittamisen ja toteuttamisen täytyy olla helppoa”, K-Raudan ketjujohtaja Antti Ollila korostaa. 

Kauppojen uudistusten aloitusaikataulu

  • Rautia K-maatalous Keitele pe 17.2.2017 – uusi nimi K-Rauta K-maatalous Keitele
  • Rautia K-maatalous Pielavesi pe 17.2.2017 – uusi nimi K-Rauta K-maatalous Pielavesi
  • K-Rauta Masa, Iisalmi ma 27.2.2017
  • Rautia K-maatalous Kiuruvesi pe 3.3.2017 – uusi nimi K-Rauta K-maatalous Kiuruvesi
  • Rautia K-maatalous Vieremä pe 3.3.2017 – uusi nimi K-Rauta K-maatalous Vieremä

Verkkokauppa ja sähköpostiosoitteet muuttuvat

Rautioiden sähköpostiosoitteet ovat jatkossa mallia etunimi.sukunimi@k-rauta.fi. Nykyisten Rautia-kauppojenkin verkkokauppa löytyy jatkossa osoitteesta www.k-rauta.fi

K-maatalous jatkaa toimintaansa normaalisti ja sähköpostiosoitteet ovat jatkossakin @k-maatalous.fi-päätteisiä.

Lisätietoja:

Uudistussivuiltamme löytyy mm. kaikkien uudistuvien kauppojen uudet nimet:
www.k-rauta.fi/uusikrauta 

Aluepäällikkö Jari Mehtälä, K-Rauta-ketju, puh. 050 569 8165

Ketjujohtaja Antti Ollila, K-Rauta- ja Rautia-ketjut, puh. 050 552 6936

Uudistuva K-Rauta

Me uudistuvassa K-Raudassa autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa. Laajimmat valikoimamme ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Avaamme keväällä 140 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. Uudistumisen merkiksi K-Rauta kirjoitetaan isolla R-kirjaimella. K-Rauta.fi #uusikrauta

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0