Antti Ollila K-rauta- ja Rautia-ketjujen ketjujohtajaksi

11.10.2016 11:54

MMM Antti Ollila (51) on nimitetty K-rauta- ja Rautia-ketjujen ketjujohtajaksi 17.10.2016 alkaen. Ollila on toiminut viimeksi Rautia-ketjun ketjujohtajana ja sitä ennen muun muassa Anttila Oy:n ja K-citymarket Oy:n toimitusjohtajana ja Rautakeskon tavarakaupasta vastaavana johtajana. Hän on aloittanut työt Keskossa vuonna 1994.

Ollilan vastuulle kuuluu K-rauta- ja Rautia-ketjujen yhdistäminen ja uudistaminen uudeksi 140 kaupan K-rauta-ketjuksi ensi keväänä. Hän raportoi tehtävässään johtaja Timo Pesoselle.

Rakentamisen ja talotekniikan kaupan johtoryhmärakenteita uudistetaan 17.10. alkaen tukemaan asiakaslähtöistä kasvustrategiaa. Johtaja Mikko Pasanen vastaa yritysasiakasliiketoiminnasta (B2B) ja toimii Onninen Oy:n toimitusjohtajana, johtaja Virpi Viinikainen vastaa kuluttaja-asiakasliiketoiminnasta (B2C), johtaja Tommi Kasurinen ulkomaidenliiketoiminnasta, johtaja Timo Pesonen Suomen liiketoiminnasta ja toimii Indoor Group Oy:n toimitusjohtajana. Toimialaa johtaa Keskon varatoimitusjohtaja Terho Kalliokoski.

Tarkemmat vastuurakenteet julkaistaan suunnittelun edetessä.

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0