Antton Rossi ja Lotta Achrén-Rossi aloittavat K-Rauta Kajaanin kauppiaina

19.2.2018 10:04

K-Rauta Mäntsälän kauppiaina toimineet Antton Rossi ja Lotta Achrén-Rossi aloittavat K-Rauta Kajaanin kauppiasyrittäjinä 1. maaliskuuta.

Antton Rossin ura rautakaupassa alkoi vuonna 2007 Rautia Tampereessa, jonka jälkeen hän siirtyi K-Rauta Kuninkojan kautta kauppiaaksi Rautia Mäntsälään, nykyiseen K-Rauta Mäntsälään. Hän nostaa keskeisiksi asioiksi Kajaanin K-Raudassa hyvän palvelun, paikallisten asiakastarpeiden mukaisen valikoiman ja asioinnin helppouden

Kauppiaan työn monipuolisuutta arvostava Rossi aloittaa työnsä uudella paikkakunnalla innokkaana. ”Kajaanissa on hienot puitteet rautakaupalle. Kaupassa tullaan panostamaan vahvasti asiakkuuksiin ja palveluun. Kauppa palvelee jatkossa entistä paremmin ja laaja-alaisemmin niin ammattilaisia kuin kuluttaja-asiakkaitakin. Kaupan valikoimaa ja palveluita tullaan kehittämään paikallisten asiakkaiden tarpeiden mukaan,” Rossi sanoo.

Rossin perheeseen kuuluvat Anttonin ja Lotan lisäksi kaksi tytärtä ja yksi poika sekä kaksi koiraa. Työnteon ja perhe-elämän jälkeen jäävä vapaa-aika kuluu Anttonilla metsästyksen parissa.

Uudet kauppiaat toivottavat kaikki nykyiset ja uudet asiakkaat tervetulleiksi K-Rauta Kajaaniin. 

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 2 Ei 0