Cellon Peittosuoja jo toisen kerran TM Rakennusmaailman testivoittaja

Cellon Peittosuoja jo toisen kerran TM Rakennusmaailman testivoittaja

5.6.2015 14:08

K-raudan ja Rautian tuotemerkin Cellon Cover Peittosuoja (entinen Cello Peittosuoja Aqua) voitti jälleen vesiohenteisten peittosuojien testin TM Rakennusmaailman numerossa 5/2015. Cellon menestystuote voitti aikaisemmin myös TM Rakennusmaailman 5/2012 –numerossa olleen testin. Lue lisää: https://www.pirkka.fi/artikkeli/115520-maalari-tiedatko-milla-saat-parhaan-suojan

Mukana testissä Cellon lisäksi olivat Woodex Aqua Solid, Pinotex Superdec, Coloria Pihla Pro, Tikkurila Vinha, Eskaro Voima, Flügger 98 Aqua, Alpina Peittävä Puunsuoja V ja niitä kaikkia testattiin sekä laboratorio- että kenttäolosuhteissa. Cello piti pintansa molemmissa testeissä ja voitti selkeästi yhteistuloksissa. TM Rakennusmaailma kehuu Cellon yleisvaikutelmaa siistiksi, himmentymistä ja värimuutoksia vähäiseksi.

Tuotetta on saatavilla kaikista K-raudoista ja Rautioista ympäri Suomessa. Cello Cover on vesiohenteinen puupintojen peittosuoja ulkokäyttöön. Peittosuoja muodostaa puun pintaan ohuen, peittävän kalvon ja antaa sille tehokkaan suojan. Cello Cover sopii sekä vanhojen että uusien puupintojen käsittelyyn. Cello Cover -peittosuojaa voi käyttää valkoisena tai ulkomaalivärikarttojen sävyihin sävytettynä.

Käyttökohteita ovat mm. ulkoseinät, vuorilaudat, aidat ja ikkunanpuitteet. Peittosuojalla saat vanhat, haalistuneet puupinnat taas kauniiksi ja sävyltään yhtenäisiksi, ja se sopii myös vanhan ja uuden puunsuojapinnan värisävyn yhtenäistämiseen. Peittosuojan kuivumisaika on noin 16 tuntia, viileällä tai kostealla säällä kauemmin. Cello Cover kestää hyvin sään vaikutuksia.

TÄSTÄ TUOTTEESEEN VERKKOKAUPASSAMME

• väri: valkoinen, sävytettävissä ulkomaalikarttojen sävyihin

• pakkauskoot ovat 0,9 L, 2,7 L, 9 L sekä 18 L

• puolihimmeä (kiiltoryhmä 4)

• riittoisuus: sahalauta 5–8 m²/l, höylälauta 8–10 m²/l

• kuiva-ainepitoisuus: n. 40 tilavuusprosenttia

• tiheys 1,2 g/l

• EU VOC raja-arvo (kat A/e): 130 g/l 2010. Tuotteen VOC: maks. 130 g/l.

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 2 Ei 0