Ensimmäinen K-rauta Express avataan Helsingin Forumiin 14.8.

Ensimmäinen K-rauta Express avataan Helsingin Forumiin 14.8.

12.8.2015 9:00

K-rauta-ketju avaa ensimmäisen K-rauta Express –myymälänsä Helsingin Kauppakeskus Forumissa perjantaina 14.8.2015 klo 10:00. Yrittäjinä uudesta myymälästä toimivat K-rauta Oulunkylän kauppiaat Jussi ja Minna Perälä.

K-rauta tuo Express-konseptillaan rautakauppapalvelut kaupunkien keskustoihin ja kauppakeskuksiin tarjoten helppoa ja nopeaa rautakaupassa asiointia, jotta kaupassa olisi kiva käydä. 

 Uusi myymälä sijaitsee Helsingin keskustassa Forumissa Mannerheimintiellä katutasossa Intersportin vieressä. Myymälän 500 neliön myymälätila on käytetty tehokkaasti.

 - Meillä maalipurkin tai tapettirullan hakeminen onnistuu kätevästi vaikka työmatkan yhteydessä. Valikoima palvelee kattavasti kaupunkilaisten kotiremonttitarpeita ja sitä kehitetään asiakkaiden toiveiden mukaisesti, kauppias Jussi Perälä sanoo.

 K-raudan Express-myymäläkonseptissa tuotevalikoima painottuu kodin sisustamisen ja somistamisen tuotteisiin, maaleihin ja työkaluihin. Myös pienraudan tarpeet on otettu huomioon: muun muassa pultteja ja muttereita voi ostaa pienissä erissä.

 - K-rauta Expressissä asiakas voi yhdellä käynnillä sopia avaimet käteen –keittiö tai kylpyhuoneremontit suunnittelupalveluineen ja tuotteiden kuljetuksen kotiovelle. Expressin verkkokauppa puolestaan toimii yhdessä kivijalkamyymälän kanssa. Verkosta ostettu tuote on haettavissa seuraavana päivänä Express-myymälästä, toteaa K-raudan ketjujohtaja Virpi Viinikainen.

 Forumin myymälän lisäksi Express-konseptia testataan 1-2 muulla myymälällä pääkaupunkiseudulla, minkä jälkeen päätetään konseptin laajemmasta levityksestä.

 K-rauta Expressin kuulumisia ja uutisia voi seurata Twitterissä ja Instagramissa aihetunnisteella #krautaexpress sekä K-raudan Facebook-sivuilla http://www.facebook.com/KrautaSuomi.

Kauppa avaa ovensa 14.8.2015 klo 10.00. Avajaislahjana jaetaan 10 litran ämpäreitä 400 ensimmäiselle asiakkaalle. 

Julkisuudesta tutut Jone Nikula ja Kristiina Komulainen testaavat uutta konseptia hankkien K-rauta Expressistä remonttitarvikkeita. Julkkisten kotiremonttien etenemistä seurataan tulevien viikkojen aikana sosiaalisessa mediassa. 

 K-rauta Expressin infosivun löydät osoitteesta www.k-rauta.fi/express

Lisätietoja:

K-rauta-ketjun ketjujohtaja Virpi Viinikainen, puh. 050 527 2881
Projektipäällikkö Liisa Väänänen, K-rauta Express, puh. 050 441 6381
K-kauppias Jussi Perälä, K-rauta Express Forum Helsinki, K-rauta Oulunkylä, puh. 040 310 1307

 Kaikki kerralla K-raudasta. Luotettavasti. www.k-rauta.fi

 Kansainvälinen K-rauta on rakentamisen, remontoinnin, pihan ja puutarhan sekä sisustamisen ja kodin kalustamisen paras kumppani. K-rauta on Dream Builder, joka auttaa ideoimaan ja toteuttamaan asiakkaidensa unelmat. Palvelemme asiakkaitamme kattavin sähköisin palveluin ja Suomessa paikallisesti 44 K-raudassa Kirkkonummelta Rovaniemelle. K – Jotta kaupassa olisi kiva käydä.

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 7 Ei 11