Eteläpohjalaisilta hoituvat tutkitusti isommatkin remontit – K-Raudan Remonttimestarit auttavat, kun aika ei riitä

26.4.2018 12:57

K-Raudan tutkimuksen* mukaan eteläpohjalaiset ovat Suomen kärkikastia remonttien tekemisen taitotasossa. K-Rauta-kaupoissa eri puolilla Suomea on aloittanut yhteensä 31 tehtävään koulutettua Remonttimestaria, joiden vastuulla on auttaa asiakkaita muun muassa remontoinnin suunnittelussa ja eri vaiheisiin liittyvissä kysymyksissä. He myös toimivat tarvittaessa remontin projektipäällikkönä asiakkaan ja urakoitsijoiden välillä. Etelä-Pohjanmaalla Remonttimestarit palvelevat K-Rauta Alajärvessä, K-Rauta Seinäjoessa ja K-Rauta Lapuassa.

K-Raudan vuoden 2017 kyselytutkimuksen* mukaan Etelä-Pohjanmaalla hoituvat omatoimisesti isommatkin remontit: 23 % vastanneista osaa asentaa itse jopa kokonaisia keittiöitä. Eniten eteläpohjalaisia mietitytti se, kuinka paljon materiaalia, esimerkiksi maalia tai laminaattia, remontissa tarvitaan. Etelä-Pohjanmaalla remonttiapua saa K-Rauta Alajärven, K-Rauta Seinäjoen ja K-Rauta Lapuan Remonttimestareilta, jotka tarjoavat asiakkaille tukea remontin suunnitteluun ja toteutukseen.

”Etelä-Pohjanmaalta kyllä löytyy taitavia remontoija”, kertoo K-Rauta Alajärven Remonttimestari Olli Rintala.

”Suurimmat syyt sille, miksi remontit jäävät tekemättä, ovat remontista koituvat kustannukset sekä ajan puute. Remonttimestari auttaa asiakkaita muun muassa kartoittamaan remontista koituvat kustannukset sekä valvoo asiakkaan puolesta remontin edistymistä aikataulussa,” Rintala jatkaa.

Remonttimestarilla on perustiedot remontoinnista ja remontointiin liittyvistä vaiheista, vastuista sekä asetuksista. He tuntevat paikalliset toimijat ja ottavat tarvittaessa vastuun remonttiprojektin koordinoimisesta K-Raudan, urakoitsijan ja asiakkaan välillä varmistaakseen, että remontti sujuu mahdollisimman helposti ja valmistuu suunnitellun aikataulun mukaisesti.

Viime syksynä lanseerattu maksuton Remonttineuvonta tarjoaa neuvoja yksinkertaisista kodin kunnostustöistä laajoihin remonttiprojekteihin. Nyt K-Raudan tuki remontoinnin saralla laajenee entisestään, kun Remonttimestarit ovat aloittaneet työnsä 28 eri K-Rauta-kaupassa ympäri Suomen.

Hinta yleinen este remontille

Kyselyyn vastanneista eteläpohjalaisista 39 % jättää remontin tekemättä liian suuren hintalapun takia. K-Rauta Seinäjoen ja K-Rauta Lapuan Remonttimestari Heli Juurakko kannustaa ihmisiä tulemaan Remonttimestarin puheille ennen kuin luopuu remonttisuunnitelmistaan kokonaan.

”Remonttimestarille kannattaa tulla aina juttelemaan, jos on pienikin tarve remontille. Suunnittelemme tarvittaessa koko remontin, etsimme sen toteuttajat, mietimme materiaalit ja aikataulun pitäen samalla huolta siitä, että lopputulos on hyvin tehty ja ystävällinen lompakolle”, Juurakko toteaa.

* Kyselyn toteutti Cint K-Raudan toimeksiannosta elokuussa 2017, ja siihen vastasi 2 002 suomalaista. Otos on edustava vastaajajoukon iän, sukupuolen ja asuinalueen mukaan.

Lisätietoa eteläpohjalaisten remontoinnista: Eteläpohjalaisten luottamus omaan taitoon tehdä isoja remontteja on Suomen korkeinta (syksy 2017)

Remonttineuvonnan puhelinnumero: 044 700 1000, avoinna arkisin klo 8–16.

Lisätietoja:

K-Rauta Alajärvi, kauppias Matti Ahonen, matti.ahonen@k-rauta.fi, puh. 040 0455 482

K-Rauta Alajärvi, Remonttimestari Olli Rintala, olli.rintala@k-rauta.fi, puh. 044 7572 536

K-Rauta Seinäjoki, kauppias Iiro Takala, iiro.takala@k-rauta.fi, puh. 050 383 9965

K-Rauta Seinäjoki, Remonttimestari Heli Juurakko, heli.juurakko@k-rauta.fi, puh. 044 7917 967

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0