Jonne ja Jenny Pirttikoski aloittavat kauppiaina K-Rauta Mäntsälässä

19.2.2018 14:04

K-Raudassa monipuolisesti eri kaupan tehtävissä 2000-luvun alusta toimineet Jonne ja Jenny Pirttikoski aloittavat kauppiaina K-Rauta Mäntsälässä 26. helmikuuta. Pirttikosket siirtyvät Mäntsälään K-Rauta 75:stä Vantaalta.

Kauppiasuralle Jonne Pirttikoski on kulkenut perinteistä urapolkua K-ryhmän esimiesvalmennuksen ja kauppiasvalmennuksen kautta sekä työssäoppimisjaksolla K-Rauta 75:ssa kauppias Ismo Penttisen ohjauksessa. Pirttikosket lupaavat kehittää kauppaa ja valikoimia asiakkaita kuunnellen, jotta asiointi olisi mahdollisimman sujuvaa.

Kauppiasuran aloittavat Jonne ja Jenny Pirttikoski siirtyvät noin kymmenen henkilöä työllistävään Mäntsälän K-Rautaan innokkaina: ”Meillä on halu tehdä kauppaa omaan tapaan yhdessä ammattitaitoisen ja motivoituneen henkilökunnan kanssa. Kauppiaina olemme innovatiivisia ja kokeilunhaluisia, ja lähdemme innolla kehittämään kauppaa eteenpäin.” Paikalliset asiakastarpeet painottuvat keskeisinä toiminnassa. ”Tulemme panostamaan monipuolisesti rakentamisen ja sisustamisen eri osa-alueille K-Rauta Mäntsälässä. Rakennamme valikoimat sekä kuluttaja- että ammattiasiakkaille sopiviksi oikeiden tuote- ja palvelukokonaisuuksien myötä, jotka valikoituvat paikallisten tarpeiden mukaan”, Jonne Pirttikoski jatkaa.

Pirttikosken perheeseen kuuluu Jonnen ja Jennyn lisäksi kaksi alle kouluikäistä tytärtä.

Uudet kauppiaat toivottavat kaikki nykyiset ja uudet asiakkaat tervetulleiksi K-Rauta Mäntsälään. ”Kauppaa kehitetään asiakkaita kuunnellen, valikoimia täydennetään ja muokataan asiakastoiveiden perusteella. Tulkaa siis rohkeasti keskustelemaan kanssamme”, Pirttikosket sanovat.

Lisätietoja: K-kauppias Jonne Pirttikoski, 0400 514 714, jonne.pirttikoski@k-rauta.fi

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0