K-Raudan oma tuotemerkki Cello tarjoaa kotimaisia kylpynautintoja

14.5.2018 9:28

Kylpypaljujen ja ulkoporealtaiden suosio ei osoita laantumisen merkkejä. K-Raudan kylpyallasvalikoima kehittyy jatkuvasti. Asiakas voi valita hetkessä käyttövalmiin ulkoporealtaan ja jopa asettaa altaan lämpiämään etukäteen älypuhelimella – nyt kylpemään!

Kylpypalju tai ulkoporeamme jo pitkään kuulunut usean koti- tai mökkipihan varusteisiin. Suomessa valmistettu Cello by Kirami -kylpytynnyri on K-Raudan tyylikäs uutuus. Laadukkaan Cello-kylpytynnyrin veden lämmittää altaan ulkopuolelle sijoitettava tehokas ja nopea merialumiinista valmistettu kamiina. Cello-kylpytynnyrin hiilenmustaksi petsattu ulkokuori on kotimaista kuusipaneelia.

 
Kotimainen Cello by Kirami -kylpytynnyri

Helppoa ja huoletonta kylpemistä: etäohjattava ulkoporeallas Cello Spa Pyhä

Ulkoporealtaiden myynti on vahvassa nousussa. Ulkoporealtaat lämpiävät sähköllä ja siksi soveltuvat kaupunkimaiseen ympäristöön puulla lämpiävää kylpytynnyriä paremmin.

”Uusimmat ulkoporealtaat on varustettu kätevällä wifi-etäohjausoptiolla. Etäohjauksen avulla voi ohjata altaan toimintoja kännykällä samaan tapaan kuin ilmalämpöpumppua. Altaassa voi pitää alhaisempaa lämpötilaa ja kylpytarpeeseen asettaa veden lämpiämään näppärästi vaikka kotimatkan aikana. Myös jälkiasennus onnistuu K-Raudan altaisiin, joissa etäohjausvalmius on olemassa”, kertoo K-Raudan tuotepäällikkö Ville Tammelin.

K-Raudan komea uutuus Cello Spa Pyhä -ulkoporeallas tarjoaa rentouttavia kylpyhetkiä ympäri vuoden. Kehittyneen elektroniikan ja hyvän lämmöneristyskyvyn ansioista ulkoporeallas on aina valmis käyttöön. Suomessa valmistetun ja Avainlippu-tunnuksen saaneen altaan suunnittelussa on otettu huomioon kotimaan vaativat olosuhteet. Kaikki altaan materiaalit ja komponentit kestävät pakkasta ja lämpötilan vaihteluita. Altaaseen on saatavilla myös lisälämmitin.

 
Ulkoporeallas Cello Spa Pyhä on aina valmis käyttöön.

Ulkoporeallas voidaan upottaa terassirakenteisiin tai asettaa routimattomalle tasamaalle. Altaan energiatehokas polyuretaanieristys sekä eristekansi takaavat edulliset käyttökustannukset ympäri vuoden.

Tutustu K-Raudan kylpytynnyri- ja ulkoporeallasvaihtoehtoihin

Katso Cello Spa -ulkoporeallasvideo

Osaava suunnitteluapu löytyy K-Raudan myyjiltä. Suunnitteluavun lisäksi he järjestävät altaalle kuljetuksen ja avustavat tarvittaessa ammattitaitoisen sähkö- ja putkimiehen hankinnassa.

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 1