K-Raudan oman merkin Cellon multapakkaukselle arvostettu kansainvälinen The Dieline -designpalkinto

3.5.2017 9:49

K-Raudan oman merkin Cellon suomalaiset kesäkukka- ja puutarhamultapakkaukset saavuttivat kolmannen sijan arvostetun amerikkalaisen The Dieline Awards –pakkausdesignkilpailun Private Label –sarjassa. Pakkauksen on suunnitellut Keskon Own Brand Specialist Niina Kumpulainen.

Cellon muoviset puutarha- ja kesäkukkamultasäkit valittiin 2.5.2017 Chicagossa Private Label -sarjan kolmannelle sijalle The Dieline Awardsin 1 600 kilpailutyön joukosta. Arvostettu amerikkalainen The Dieline on maailman vierailluin pakkausdesigniin keskittyvä sivusto.

Kodin ja puutarhan tuotteita tarjoava K-Raudan Cello-brändi haluaa erottautua kilpailijoista paitsi laadukkailla tuotteilla, myös tyylikkäällä visuaalisella ilmeellä ja sykähdyttävällä pakkausdesignilla.

”Markkinoilla olevat multasäkit näyttävät kaikki melkein samanlaisilta ja päätimme erottautua joukosta. Halusimme tuotepakkauksella viestiä yksinkertaisen tyylikkäästi siitä mitä pakkaus sisältää ja mihin sitä voi käyttää – auttaa näin asiakasta valitsemaan oikein. Cello haluaa tarjota asiakkaalle helpon tavan kodin sisustamiseen ja kalustamiseen sekä puutarhan laittamiseen. Näistä lähtökohdista syntyi rohkeasti erilainen pakkaus, josta voimme nyt ylpeästi sanoa sen olevan maailman huippua”, Brand Manager Tarja Viilola sanoo. 

Palkitut multasäkit valmistetaan Suomessa ja ne ovat tällä hetkellä myynnissä Suomen
K-Raudoissa ja tulevat myöhemmin myyntiin myös Ruotsin ja Venäjän K-Rautoihin.

Lisätietoja

Brand Manager Tarja Viilola, Keskon rakentamisen ja talotekniikan kauppa, puh. 050 560 5761

The Dieline Awards -sivusto: http://www.thedielineawards.com

 

Cello

Cello tarjoaa kansainvälisellä yli 3000 tuotteen kasvavalla valikoimalla inspiraatiota ja ratkaisuja kotiin ja puutarhaan. Cello lupaa tuotteensa aina fiksuun hintaan. Cello-tuotteet saatavilla ainoastaan K-ryhmän rautakaupoista.

K-Rauta – Yllättävän helppoa

Me uudistuvassa K-Raudassa autamme niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa mahdollisimman vaivattomasti. Laajin valikoima ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Sinua palvelee 139 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. K-rauta.fi #uusikrauta

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0