K-Raudan puutarhakalusteissa asiakkaiden arvostama laatu kohtaa uusimmat trendit

6.3.2018 8:48

Laatu on tutkitusti K-Raudan asiakkaiden ykköskriteeri pihakalusteiden hankinnassa. Puutarhakalusteiden halutaan ensisijassa olevan mukavia ja helppohoitoisia. K-Raudan puutarhakalusteet houkuttelevat viihtymään ulkona.

K-Rauta toteutti asiakaskyselyn* puutarhakalusteista K-Plussa-asiakkaille viime kesänä. Pihakalusteiden hankinnassa ja valinnassa K-Raudan asiakkaille on tärkeintä tuotteen laatu. Kuluttajat arvostavat puutarhakalusteissaan eniten kestävyyttä, mukavuutta ja helppohoitoisuutta. Suosituimmat pihakalusteiden materiaalit ovat polyrottinki, puu ja uutena suosikkina kevyt ja helppohoitoinen alumiini. Kalusteiden suosikkivärit ovat maanläheisiä painottuen harmaaseen ja ruskeaan.

Vuoden 2018 K-Raudan pihakalusteet hurmaavat helppohoitoisuudella ja houkuttelevat muhkeudella

Puutarhakalusteiden materiaalina kevyt alumiini jatkaa suosiotaan. Alumiini on erittäin helppohoitoinen ja kestävä materiaali, joka sopii hyvin Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin. Polyrottinki on säilyttänyt asemansa myydyimpänä vaihtoehtona jo useamman vuoden. Osassa tuotteista nämä kaksi materiaali yhdistyvät ja luovat helppohoitoisen sekä tyylikkään kokonaisuuden.

 
Kevyt alumiini ja polyrottinki yhdistyvät helppohoitoisessa ja kevyessä Cello Genova-mallistossa. 

Helppohoitoisuuden ja kestävyyden lisäksi mukavuus on yksi tärkeimmistä puutarhakalusteiden ominaisuuksista, sillä pihoilla ja terasseilla haluaan viihtyä pitkään yhdessä. Puutarhakalusteiden halutaan olevan käytännöllisiä ja soveltuvan hyvin niin rentoon oleskeluun kuin yhdessä ulkona syömiseen. Isot sohvat ja muhkeat pehmusteet lisäävät sohvaryhmien käyttömukavuutta.


Muhkeat pehmusteet houkuttelevat kesäpäivän viettoon. Kuvassa Cello Capri.

Parvekkeet ovat nykyään monesti olohuoneen jatke ja niiden viihtyvyyteen panostetaan entistä enemmän. Parvekedivaanisohva Cello Rimini ja Cello Nova mahtuvat pieneenkin tilaan ja tekevät esimerkiksi lasitetusta parvekkeesta mukavan oleskelutilan heti kun aurinko hieman parveketta lämmittää.

 Terassikauden voi aloittaa ajoissa kevein kalustein. Kuvassa parvekedivaanisohvasetti Cello Rimini.

Tutustu Cello-puutarhakalusteet 2018 -esitteeseen 

Lataa lisää painokelpoisia kuvia Mediapankistamme

* Asiakaskysely toteutettiin sähköpostikyselynä K-Plussa-asiakkaille kesäkuussa 2017. Kyselyllä selvitettiin kuluttaja-asiakkaiden mielipiteitä ja arvostuksia pihakalusteista ja niiden hankinnasta.  Kyselyyn vastasi 1700 henkilöä.

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0