K-Raudan Remonttimestarit auttavat Imatralla – Etelä-Karjalassa mietityttää, millä työkaluilla ja materiaaleilla saa parhaan lopputuloksen remontille

24.4.2018 13:03

K-Rauta-kaupoissa eri puolilla Suomea on aloittanut yhteensä 31 tehtävään koulutettua Remonttimestaria, joiden vastuulla on auttaa asiakkaita muun muassa remontoinnin suunnittelussa ja eri vaiheisiin liittyvissä kysymyksissä. He myös toimivat tarvittaessa remontin projektipäällikkönä asiakkaan ja urakoitsijoiden välillä. Imatralla remonttiapua saa K-Rauta Rautapertin Remonttimestareilta.

K-Raudan vuoden 2017 kyselytutkimuksen* mukaan Etelä-Karjalassa ollaan omatoimisia: 45 % eteläkarjalaisista osaa tehdä kodin pienremontteja, kuten listojen vaihtoa, seinien maalausta tai tapetointia. Silti suurin osa vastanneista kertoo, ettei juurikaan osaa remontoida. Alueella on myös kova usko remonttialan ammattilaisiin: lähes 70 % eteläkarjalaisista luottaa ammattilaisiin tarvitessaan remonttiapua ja neuvoja.

Imatralla remonteissa saa apua K-Rauta Rautapertin Remonttimestareilta Noora Hänniseltä ja Antti Markkaselta, jotka tarjoavat asiakkaille tukea remontin suunnitteluun ja toteutukseen.

Etelä-Karjalassa yli puolet kyselyyn vastanneista kertoi, että eniten remonttia aloittaessa mietityttää se, mitä työkaluja ja materiaaleja tulisi käyttää parhaan lopputuloksen saamiseksi. Remonttimestareilta saa apua suunnitteluun ja materiaalien valintaan.

”Ison remonttiurakan, esimerkiksi kylpyhuoneremontin, aloittaminen ja hallinnoiminen voi olla haastavaa. Useasti urakan aikana tarvitaan hyvän suunnittelun lisäksi monta eri urakoitsijaa, asiantuntijaa ja työn jatkuvaa valvontaa. Jopa materiaalivalinnoissa tarvitaan yleensä asiantuntemusta, jotta löydetään olosuhteisiin sopivat materiaalit. Remonttimestarin kanssa tehdyn remontin aikana asiakkaan tarvitsee olla yhteydessä vain Remonttimestariin ja odottaa työn valmistumista”, Imatran Remonttimestari Antti Markkanen kertoo.

Paikallistuntemus ja helppous ovat K-Raudan kautta toteutettujen remonttien ominaisuuksia

Remonttimestarilla on perustiedot remontoinnista ja remontointiin liittyvistä vaiheista, vastuista sekä asetuksista. He tuntevat paikalliset toimijat ja ottavat tarvittaessa vastuun remonttiprojektin koordinoimisesta K-Raudan, urakoitsijan ja asiakkaan välillä varmistaakseen, että remontti sujuu mahdollisimman helposti ja valmistuu suunnitellun aikataulun mukaisesti.

Viime syksynä lanseerattu maksuton Remonttineuvonta tarjoaa neuvoja yksinkertaisista kodin kunnostustöistä laajoihin remonttiprojekteihin. Nyt K-Raudan tuki remontoinnin saralla laajenee entisestään, kun Remonttimestarit ovat aloittaneet työnsä 28 eri K-Rauta-kaupassa ympäri Suomen.

Etelä-Karjalassa remontoidaan ylivoimaisesti mieluiten kesällä. Remonttimestari Noora Hännisen mukaan remontit valmistuvat myös asiakkaiden lomamatkojen aikana.

”Remonttimestarin kautta kaikki remontointiin liittyvät osa-alueet löytyvät yhden katon alta. Suurin huoli remonttia aloittaessa on se, miten se toteutetaan ja millä aikataululla. Asiakkaan ei tarvitse tästä huolehtia, sillä Remonttimestari pitää kaikki langat käsissään. Asiakas voi lähteä vaikka lomalle remontin ajaksi ja olla varma, että remontti hoituu suunnitelman mukaisesti.” 

* Kyselyn toteutti Cint K-Raudan toimeksiannosta elokuussa 2017, ja siihen vastasi 2 002 suomalaista. Otos on edustava vastaajajoukon iän, sukupuolen ja asuinalueen mukaan.

Lisätietoa eteläkarjalaisten remontoinnista: Etelä-Karjalaisista yli 70 % osaa tehdä kodin arkiaskareita tai pieniä korjaustöitä, lähes viidesosa suurempiakin remontteja (syksy 2017).

Remonttineuvonnan puhelinnumero: 044 700 1000, avoinna arkisin klo 8–16.

Lisätietoja:

K-Rauta Rautapertti, kauppias Ismo Lahtela, ismo.lahtela@k-rauta.fi, puh. 040 0552 357

K-Rauta Rautapertti, Remonttimestari Noora Hänninen, noora.hanninen@k-rauta.fi, puh. 020 7000 358

K-Rauta Rautapertti, Remonttimestari Antti Markkanen, antti.markkanen@k-rauta.fi, puh. 020 7000 341

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 1 Ei 0