K-rauta Express avataan Espoon kauppakeskus Selloon marraskuussa

K-rauta Express avataan Espoon kauppakeskus Selloon marraskuussa

1.10.2015 9:30

Suomen toinen K-rauta Express –konseptin myymälä avataan kauppakeskus Selloon Espoon Leppävaaraan marraskuussa 2015. Yrittäjänä uudessa myymälässä toimii K-rauta Espoon keskuksen kauppias Antti Hiilesniemi. Ensimmäinen K-rauta Express –myymälä avattiin elokuussa kauppakeskus Forumiin Helsingin keskustaan.

Kauppakeskus Sellon suuret asiakasvirrat ja hyvät liikenneyhteydet myös autottomille asiakkaille olivat perusteena toisen myymälän sijoittumisesta Espoon Leppävaaraan. Myymälä tulee sijoittumaan entisiin Postin tiloihin K-market Sellon viereen kerrosta alemmas katutasosta. 

Myymälätilaa on noin 400 neliötä ja valikoima painottuu kaupunkilaisen rautakauppatarpeisiin muun muassa kodin sisustustuotteisiin, maaleihin, pienrautaan sekä kodin työvälineisiin. 

Verkkokaupan noutopisteautomaatti sijoittuu myymälän etuosaan ja sieltä voi noutaa verkkokauppaostoksensa vaivattomasti. 

- Verkkokaupassamme on 20 000 tuotetta. Marraskuusta eteenpäin voi ajatella, että ”tilaa verkosta, nouda Sellosta”. Maalien sävytyskone on aivan kassan vieressä, joten tämän nopeammin et saa mistään toivomaasi sävyyn sävytettyä maalia, kauppias Antti Hiilesniemi lupaa.

Uusinta uutta on suuri sisustussuunnittelustudio, jossa voi asiantuntijan kanssa suunnitella esimerkiksi kylpyhuoneen tai keittiön.

- Meiltä voi suunnitella ja tilata esimerkiksi kokonaisen kylpyhuoneremontin yhdellä sopimuksella. Myös pienemmät asennustyöt tai vaikka huoneiston maalauksen saa nopeasti meidän kauttamme, kauppias sanoo.  

Jotta rautakaupassa olisi kiva käydä

Forumin ja Sellon Express-pisteiden lisäksi suunnitellaan vielä kolmatta myymälää pääkaupunkiseudulle. Tämän jälkeen päätetään laajemmasta levityksestä.

- K-rauta Express -konseptin ideana on tarjota kaupunkilaisasiakkaille entistäkin helpompaa ja nopeampaa asiointia - ostokset voi tehdä vaikka työmatkan yhteydessä ilman autoa. Meillä on erilaisia asiakkaita, joilla on erilaisia tarpeita. Teemme kaikkemme, jotta kaupassa olisi kiva käydä, K-raudan ketjujohtaja Virpi Viinikainen sanoo. 

K-rauta Expressin kuulumisia ja uutisia voi seurata Twitterissä ja Instagramissa aihetunnisteella #krautaexpress sekä K-raudan Facebook-sivuilla http://www.facebook.com/KrautaSuomi.

Lisätietoja:

K-rauta-ketjun ketjujohtaja Virpi Viinikainen, puh. 050 527 2881 
Projektipäällikkö Liisa Väänänen, K-rauta Express, puh. 050 441 6381 
K-kauppias Antti Hiilesniemi, K-rauta Express Sello, K-rauta Espoon keskus, puh. 0400 710917

Kaikki kerralla K-raudasta. Luotettavasti. (www.k-rauta.fi)

Kansainvälinen K-rauta on rakentamisen, remontoinnin, pihan ja puutarhan sekä sisustamisen ja kodin kalustamisen paras kumppani. K-rauta on Dream Builder, joka auttaa ideoimaan ja toteuttamaan asiakkaidensa unelmat. Palvelemme asiakkaitamme kattavin sähköisin palveluin ja Suomessa paikallisesti 44 K-raudassa Kirkkonummelta Rovaniemelle. 

K – Jotta kaupassa olisi kiva käydä.

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 1 Ei 1