K-rauta-ketjun lippulaiva K-rauta Lahdesjärvi avasi ovensa Tampereella

K-rauta-ketjun lippulaiva K-rauta Lahdesjärvi avasi ovensa Tampereella

16.4.2015 13:29

K-rauta Lahdesjärvi avasi ovensa Tampereella 4. huhtikuuta 2015. Kauppias Jukka Aaltion mukaan kauppa tarjoaa paikkakunnan monipuolisimmat rautakaupan valikoimat sekä parhaan palvelun.

Tampereen Lahdesjärven kaupunginosassa vietetään ensi lauantaina uuden K-raudan avajaisia. K-rauta Lahdesjärvi on uudenaikainen täyden palvelun rautakauppa, joka on rakennettu ketjun viimeisimmän konseptin mukaisesti palvelemaan Tampereen seudun kuluttaja- ja ammattiasiakkaita. Runsaiden valikoimien lisäksi kauppa tarjoaa monenlaisia palveluja, muun muassa sisustussuunnittelu- ja asennuspalveluja.

K-rauta Lahdesjärven myymälätilat ovat noin 8 000 neliötä. Puutarhamyymälässä on neliöitä lähes 1 800 ja noutokatoksessa noin 1 400 neliötä. Kauppaan on rakennettu myös uudenlainen 4 000 neliön drive-in noutohalli.


– Myymälä on suunniteltu siten, että siellä on helppo asioida viihtyisässä ostosympäristössä. Avarat ja selkeät tilat tekevät ostosten teon nopeaksi ja vaivattomaksi. Eri osastoista on rakennettu visuaalisesti näyttäviä. Tarjoamme asiakkaillemme sekä runsaasti ideoita että ratkaisuja rakentamiseen ja remontointiin, kertoo K-rauta Lahdesjärven kauppias Jukka Aaltio.


– Asiointia helpottaa myös uudenlainen drive in – noutohalli, josta asiakas voi lastata tarvikkeet suoraan autoonsa hallin läpiajon aikana ja maksaa ostoksensa hallin portilla. Palvelu helpottaa esimerkiksi kiireisten rakentajien tavaroiden noutoa kaupasta. Tuotteet ovat noudettaessa kuivia ja puhtaita myös sadekelien aikaan.

Sujuva palvelu ja laajat valikoimat

Kaupan suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota myös ammattiasiakkaiden sujuvaan palveluun.
– Ammattiasiakkaille on rakennettu kauppaan oma sisäänkäynti ja palvelupiste, mikä helpottaa heidän asiointiaan työpäivän aikana, Jukka Aaltio kertoo.


K-rauta-ketjun kattavan valikoiman lisäksi kaupasta löytyy erityisen runsaat valikoimat sisustustuotteita ja –materiaaleja sekä erilaisia työvälineitä.


– Valikoimat koostuvat niin uusimmista trendituotteista kuin perinteisimmistäkin malleista.

Lattiamateriaaleja sekä kaakeleita meillä on tavallista runsaammat valikoimat. Esimerkiksi laattoja meillä on näytillä noin tuhat aitoa mallia, joiden perusteella voi turvallisesti tilata tuotteita ilman että arvailee sävyjä valokuvista ja esitteistä. Toimitusaika tilattaville laatoille on vain kolme päivää.

Työllistää 60 rautaista ammattilaista

Lahdesjärven K-raudan noin 60 uutta työpaikkaa herättivät Tampereen seudulla ennätyksellisen vilkasta mielenkiintoa ja työhakemuksia kauppaan tuli reilu tuhat.


– Meillä on nyt erittäin korkealla ammattitaidolla varustettu henkilökunta, joka tarjoaa paikkakunnan parasta palvelua ja asiantuntemusta kaikissa rakentamiseen liittyvissä asioissa, Jukka Aaltio kertoo.
K-rauta-ketjun johtajan Virpi Viinikaisen mukaan K-rauta Lahdesjärvi edustaa ketjun uusinta osaamista rautakaupan alalla.


– Asiakkaat kaipaavat rakentamiseen ja remontointiin entistä enemmän neuvoja ja he hyödyntävät mielellään suunnittelu- ja asennusapua. Rautakauppojen odotetaan tarjoavan paljon ideoita omaan rakennusprojektiin. Nämä seikat on hyvin huomioitu myös ketjumme uusimmassa lippulaivassa K-rauta Lahdesjärvessä, Viinikainen kertoo.

Lisätietoja:

Kauppias Jukka Aaltio, K-rauta Lahdesjärvi p. 050 917 8399
Johtaja Virpi Viinikainen, K-rauta-ketju, Rautakesko Oy p. 050 527 2881

K-rauta – Kaikki kerralla K-raudasta. Luotettavasti. ( www.k-rauta.fi 
Kansainvälinen K-rauta on rakentamisen, remontoinnin, pihan ja puutarhan sekä sisustamisen ja kodin kalustamisen paras kumppani. K-rauta on Dream Builder, joka auttaa ideoimaan ja toteuttamaan asiakkaidensa unelmat. Palvelemme asiakkaitamme kattavin sähköisin palveluin ja Suomessa paikallisesti 43:ssa K-kauppiasvetoisessa K-raudassa Kirkkonummelta Rovaniemelle. Lupaamme asiakkaillemme: Kaikki kerralla K-raudasta. Luotettavasti.  

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0