K-Rauta turvaa lasten kouluteitä Mäntsälässä

8.8.2018 9:28

K-Rauta Mäntsälä osallistuu Mannerheimin lastensuojeluliiton (MLL) koulujenalusviikon kampanjaan, jossa suojatiepäivystäjät turvaavat lasten kouluteitä. ”Suojatiepäivystyksessä meidän vapaaehtoisten tehtävä on seurata, että tienylitykset sujuvat ongelmitta ja tarvittaessa auttaa lapsia suojatien ylitse”, kauppias Jenny Pirttikoski kertoo. Hän pitää tapahtumaa tärkeänä erityisesti siksi, että monelle lapselle koulumatka on aivan uusi ja jännittävä juttu, erityisesti koulujen alkaessa.

Kouluteitä turvataan MLL Mäntsälän paikallisyhdistyksen kampanjassa torstai- ja perjantaiaamuina 9.8. ja 10.8. K-Rautalaiset ovat mukana vapaaehtoisina Hepolan koululla noin kahden kilometrin päässä myymälästä. Useampi K-Raudan työntekijä osallistuu molempina päivinä suojatien turvaamiseen - osa työaikana ja muutama omalla ajallaan.

”Myyjämme
Satu Hollila on ollut mukana tapahtumassa jo aiempina vuosina ja Sadun ansiosta olemme tänäkin vuonna mukana, nyt kolmatta kertaa. K-Rauta lähti mukaan MLL Mäntsälän paikallisyhdistyksen vuosittaiseen haasteeseen, koska tämä on helppo tapa auttaa lapsia ja nuoria. Kampanjaan osallistuminen on myös hyvä tapa tutustua muihin paikkakuntalaisiin”, Pirttikoski sanoo ja kertoo aloittaneensa helmikuussa miehensä Jonne Pirttikosken kanssa kauppiaina Mäntsälässä. ”Suojatiepäivystykseen voi ilmoittautua kuka tahansa, ja niitä järjestetään useammalla paikkakunnalla”, Pirttikoski vinkkaa.

Lisätietoja: K-kauppias Jenny Pirttikoski, 050 541 9656, jenny.pirttikoski@k-rauta.fi

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0