K-Rauta tutki: Mistä löytyvät Suomen parhaat remontoijat? Katso oman maakuntasi kyselytulokset!

K-Rauta tutki: Mistä löytyvät Suomen parhaat remontoijat? Katso oman maakuntasi kyselytulokset!

27.9.2017 10:01

Mistä löytyvät Suomen parhaat kotiremontoijat? Tai ketkä ainakin luulevat olevansa parhaita?

Tuoreen K-Raudan teettämän valtakunnallisen tutkimuksen* mukaan suomalaiset suhtautuvat omiin remontointitaitoihinsa melko luottavaisin mielin, mutta maakuntien ja ikäryhmien välillä on suuriakin eroja.

Muutamia esimerkkejä: Erittäin osaaviksi remontoijiksi itsensä tunnetaan eniten Pohjois-Karjalassa ja Lapissa. Pohjanmaalla luotetaan omiin remontointitaitoihin selvästi enemmän kuin Suomessa keskimäärin. Suurissa remonteissa eteläpohjalaiset ja kantahämäläiset tuntevat olevansa taitavia isojen remonttien tekemisessä ja Keski-Pohjanmaalla tiedetään parhaiten kuinka remonttijäte hävitetään.

Erilaiset kysymykset askarruttavat kotiremontin tekijöitä. K-Raudan juuri avattu Remonttineuvonta avustaa kaikissa remontointiin liittyvissä kysymyksissä. Remontoinnissa ei ole tyhmiä kysymyksiä!

Katso alla olevasta tiedotteesta kuinka oman maakuntasi ihmiset vastasivat:

Lisää valtakunnallisia kyselytuloksia löydät täältä.

* K-Raudan Pitäiskö rempata -valtakunnallisen kyselyn toteutti Cint K-Raudan toimeksiannosta elokuussa 2017, ja siihen vastasi 2 002 suomalaista. Otos on edustava vastaajajoukon iän, sukupuolen ja asuinalueen mukaan.

 

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0