K-rauta valittiin jälleen Suomen luotetuimmaksi rautakaupaksi

13.2.2017 10:55

K-rauta valittiin Reader’s Digestin (Suomessa Valitut Palat) Luotetuin Merkki -tutkimuksessa toistamiseen Suomen luotetuimmaksi rautakaupaksi selkeällä äänten enemmistöllä sen saatua 49 prosenttia kategorian maininnoista. Kategoria oli tutkimuksessa mukana toista kertaa.

K-rauta valittiin luotetuimmaksi rautakaupaksi 49% ääniosuudella nyt toista kertaa peräkkäin. K-raudan ja toiseksi tulleen Rautian yhteenlaskettu ääniosuus oli 71%. K-Raudat ja Rautiat muodostavat kevään 2017 aikana uuden K-Rauta-ketjun.

Erityisen korkeaa luottamus K-rautaan oli alle 50-vuotiaiden joukossa, heistä peräti 57 prosenttia nimesi sen eniten luottamakseen rautakaupaksi.

K-ryhmän ketjubrändit luotetuimpia neljässä eri kategoriassa

K-ryhmälle tuli menestystä K-raudan lisäksi kolmessa muussa kategoriassa: Intersport valittiin luotetuimmaksi urheiluvälinekauppa-kategoriassa, Asko huonekalukaupassa ja Kookenkä kenkäkauppaketju-kategoriassa. 

Vuosittainen tutkimus toteutettiin Suomessa nyt seitsemännentoista kerran. Tutkimus toteutettiin nettikyselynä ja vastaajia oli 1 896. Otos poimittiin Valittujen Palojen asiakasrekisteristä. Tulokset painotettiin iän (20+ vuotta) ja sukupuolen mukaan väestöä vastaavaksi.

Tutkimuksessa selvitettiin avoimilla kysymyksillä, mitkä ovat kyselyyn vastanneiden mielestä luotetuimmat tuotemerkit kaikkiaan 44 eri tuoteryhmässä. 

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0