K-Rauta vinkkaa parhaat kesätuotteet

4.7.2019 15:06

Nauti Suomen suvesta upeiden kesätuotteiden avulla. Vietitpä kesää kotona, mökillä, veneessä tai asuntovaunussa, näillä saat kesästä kaiken irti!

Pulahdus rentouttavaan kylpytynnyriin saa unohtamaan arjen kiireet. Lämmitettävässä paljussa voi kylpeä ulkona koleallakin säällä ja siinä viihtyy koko perhe. K-Raudassa yksinoikeudella myytävän Cello by Kirami -palju on tyylikäs, tehokas ja helppohoitoinen ja siihen mahtuu jopa 6 kylpijää kerralla.

Kylpypalju sopii tunnelmallisiin ja iloisiin kylpyhetkiin niin omalla pihalla, terassilla tai kesämökilläkin.

Suomessa valmistetun Cello by Kirami -kylpypaljun väri sulautuu kauniisti ympäristöön: ulkoverhoilu on kotimaista hiilensävyiseksi petsattua kuusipaneelia ja sisäallas helppohoitoista grafiitinharmaata muovia. Laadukkaan Cello-kylpytynnyrin veden lämmittää altaan ulkopuolelle sijoitettava tehokas merialumiinista valmistettu kamiina.

TEKNISET OMINAISUUDET

  • paino: n. 124 kg
  • tilavuus: 1450 l
  • ulkoleveys: 169 cm
  • sisäleveys: 164 cm
  • korkeus: 109 cm
  • syvyys: 93 cm
  • bruttoteho: 36 kW
  • nettoteho: 22 kW

Muita kesän huipputuotteita

Keinu kesään

Hauska hämähäkkikeinu lujalla teräsrungolla yksityiskäyttöön (EN71). Keinun sininen pohjakangas on miellyttävän tuntuinen ja läpäisee vettä. Halkaisija 98 cm, maksimikuorma 150 kg. Pesäkeinu sopii keinuihin, joiden ripustuskorkeus on 190–250 cm.

Nauti lämmöstä aurinkotuoli Cello Menorcassa

Säädettävä Cello Menorca -aurinkotuoli on kevyt ja helposti siirreltävissä. Tuolin kangasosat ovat harmaata vettä hylkivää Textileneä ja runko on valkoiseksi maalattua alumiinia. Tuolin mitat ovat 66x192 / 162x32 / 94 cm.

Menorca-aurinkotuoli kutsuu rentoutumaan.

Cello Party Cooler –terassijääkaappi pitää juomat kylminä helteessä

Sylinterinmuotoinen, pyörillä liikuteltava terassijääkaappi on mahtava lisävaruste grillin kylkeen. Kapasiteettia jääkaapissa on jopa 70:lle 0,33 litran tölkille. Terassijääkaappi soveltuu myös viinikaapiksi, sillä sen lämpötilaa voi säätää 0-16 asteen välillä. Sivupöydät ja apukorit tarjoavat lisälaskutilaa juomille ja grillattaville. Tiivis, läpinäkyvä kansi, tilavuus 50 litraa, korkeus 80 cm ja halkaisija 51 cm. Energialuokka A+.

Cello-saunasetti on oiva tuliainen

Vähäeleisen tyylikäs kiulun ja kauhan sisältävä Cello-saunasetti on pulverimaalattu mattamustaksi ja sen sisäpinnat on kuparoitu. Tämä ruostumattomasta teräksestä valmistettu saunasetti on myös hyvä lahjaidea ja monelle sopiva mökkituliainen.

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 4 Ei 5