K-Rauta Lapua avaa uudessa Ruuti-liikekeskuksessa 15.2.2018

K-Rauta Lapua avaa uudessa Ruuti-liikekeskuksessa 15.2.2018

8.2.2018 10:02

Lapualle Alangon alueelle valmistuneen liikekeskuksen nimeksi valittiin avoimessa nimikilpailussa ”Ruuti” ja sen avajaisia vietetään 15.2.2018 klo 10.00 alkaen. Uuden K-Supermarketin ja K-Raudan tuleminen Lapualle yhdessä muiden liiketiloihin tulevien vuokralaisten kanssa parantaa koko seutukunnan vähittäiskauppatarjontaa.

Nyt avattavassa Ruuti-liikekeskuksessa on K-Raudan käytössä ulkomyymälöineen 5 800 neliötä, K-Supermarketin käytössä 2 200 neliötä. Pihalla on autopaikkoja yhteensä noin 350 kappaletta.

”On hienoa, että pääsemme nyt viettämään avajaisia pitkän prosessin jälkeen. Haluan kiittää Lapuan kaupunkia hyvästä yhteistyöstä”, K-ryhmän Länsi-Suomen aluejohtaja Jari Alanen sanoo.

Uudistuneessa K-Rauta-ketjussa on 137 kauppa Tammisaaresta Ivaloon ja ketjun tavoitteena on tehdä asiakkaiden remontoinnista, rakentamisesta ja rautakauppa-asioinnista yllättävän helppoa.

”Lapuan markkina-alue saa nyt palvelevan rautakaupan laajimmalla tuote- ja palveluvalikoimalla. Henkilökunta odottaa innoissaan pääsevänsä palvelemaan alueen ammatti- ja kuluttaja-asiakkaita. Panostamme suuresti myös K-Raudan remonttipalveluun ja Ainoakoti-talojen ja Kimara-mökkien myyntiin. Nyt on hyvä aika aloittaa pieni remonttiprojekti, kun kaikki tarpeet asennuksineen saat meiltä saman katon alta, Seinäjoen ja Lapuan K-Rautojen kauppias Iiro Takala sanoo.

Uuden nyt avattavan K-Supermarket Lapuan ja keskustassa sijaitsevan K-Supermarket Simpsiön kauppias Jari Hahka kertoo, että uusi kauppapaikka ja kauppa herättävät innostusta koko kaupan henkilökunnassa.

”Olemme nyt Lapuan paras ruokakauppa kahdessa eri sijainnissa. Uusi kauppa Alangossa tuo mahdollisuuksia uusille ideoille. Keskitymme täälläkin erityisesti Herkkutorin liha- ja kalavalikoimaan ja räätälöimme valikoiman asiakkaiden tarpeisiin, kertoo kauppias. Tervetuloa testaamaan”, kauppias toivottaa.

Viimeisen silauksen tuo K-Supermarket-ketjun uudistunut ilme. Väri- ja materiaalivalintojen tavoitteena on inspiroida asiakkaita laittamaan ruokaa ja kokeilemaan eri raaka-aineita rohkeasti. Ilmeuudistus viedään kaikkiin ketjun 220 kauppaan sitä mukaa, kun kauppoja uudistetaan ja uusia kauppoja avataan.

Rakennettava kokonaisuus toteutetaan WGF III -kiinteistökehitysrahaston investointeina, joka rahoittaa hankkeet ja vuokraa tilat vuokralaisille. Lapuan kohteen valmistelusta sekä rakennuttamisesta vastaa WasaGroup Oy. Kohteen suunnittelun tekee suunnittelutoimisto WasaPlan Oy.

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0