Kanta-Hämeestä löytyy tutkitusti osaavia remontoijia – K-Raudan Remonttimestarit auttavat Riihimäellä, Hämeenlinnassa ja Forssassa

27.4.2018 11:11

Remontoinnissa kantahämäläisiä mietityttää eniten se, kuinka paljon materiaaleja remontissa tarvitaan*. K-Rauta-kaupoissa eri puolilla Suomea on aloittanut yhteensä 31 tehtävään koulutettua Remonttimestaria, joiden vastuulla on auttaa asiakkaita muun muassa remontoinnin suunnittelussa ja eri vaiheisiin liittyvissä kysymyksissä. He myös toimivat tarvittaessa remontin projektipäällikkönä asiakkaan ja urakoitsijoiden välillä. Kanta-Hämeen Remonttimestarit löytyvät K-Rauta Riihimäeltä, K-Rauta Hämeenlinnasta ja K-Rauta Forssasta.K-Raudan vuonna 2017 teettämästä kyselytutkimuksesta* selviää, että lähes kolmasosa (32 %) kantahämäläisistä pitää itseään melko tai erittäin osaavana remontoijana. 42 % kyselyyn vastanneista osaa tehdä itse kodin pienremontteja, kuten listojen vaihtoa, seinien maalausta tai tapetointia. Monelta hoituvat myös isommatkin remontit: 23 % osaa tehdä kaiken aina lattioiden uusimisesta kokonaisten keittiöiden asennuksiin.

”Kanta-Hämeen seudulla on paljon osaavia remontoijia. Usein suurin kynnys remontin aloittamiselle on kuitenkin ajan puute: remonttia ei ehdi toteuttaa muiden kiireiden ohella. Silloin kannattaa pyytää apua Remonttimestarilta, toteaa K-Rauta Riihimäen Remonttimestari Jari Kuntsi.

Remonttimestarilla on perustiedot remontoinnista ja remontointiin liittyvistä vaiheista, vastuista sekä asetuksista. He tuntevat paikalliset toimijat ja ottavat tarvittaessa vastuun remonttiprojektin koordinoimisesta K-Raudan, urakoitsijan ja asiakkaan välillä varmistaakseen, että remontti sujuu mahdollisimman helposti ja valmistuu suunnitellun aikataulun mukaisesti.

Viime syksynä lanseerattu maksuton Remonttineuvonta tarjoaa neuvoja yksinkertaisista kodin kunnostustöistä laajoihin remonttiprojekteihin. Nyt K-Raudan tuki remontoinnin saralla laajenee entisestään, kun Remonttimestarit ovat aloittaneet työnsä 28 eri K-Rauta-kaupassa ympäri Suomen. Remonttimestarit tuntevat Kanta-Hämeen toimijat

K-Rauta Hämeenlinnan Remonttimestari Emmi Taljan mukaan Remonttimestariin otetaan yhteyttä, kun halutaan luotettava kumppani remontille.

”Kun päätös remontista syntyy, on haastavaa löytää sille oikeat tekijät. Internetistä löytyy valtavat määrät eri rakennusfirmoja, joiden joukosta on vaikea valita se oikea. Koska K-Rauta on Suomen suurin rautakauppaketju, asiakkaat tietävät, että meihin voi luottaa”, Talja kertoo.

Kyselyyn vastanneista kantahämäläisistä suurin osa luottaa alan ammattilaisiin, kun he tarvitsevat apua ja neuvoja remontoimiseen. 45 % luottaa myös ystävien ja sukulaisten neuvoihin, jotka ovat onnistuneet tekemään remontteja ja korjaustöitä itse. Vastaukset eivät yllätä K-Rauta Forssan Remonttimestari Mika Vähämäkeä.

”Forssalaiset tuntevat toisensa, minkä takia monelta löytyy tuttavapiiristä remonteissa auttavia asiantuntijoita. Meillä K-Raudassa on myös laaja verkosto ja löydämme aina jonkun luotettavan tekijän remontille aina maansiirrosta tapetoitsijaan. Sen sijaan, että joutuisi soittelemaan moneen eri paikkaan, voi soittaa ainoastaan yhdelle ihmiselle: K-Raudan Remonttimestarille”, sanoo Vähämäki.  

* Kyselyn toteutti Cint K-Raudan toimeksiannosta elokuussa 2017, ja siihen vastasi 2 002 suomalaista. Otos on edustava vastaajajoukon iän, sukupuolen ja asuinalueen mukaan.

Lisätietoa remontoinnista Kanta-Hämeessä: Kantahämäläiset luottavat omiin taitoihinsa tehdä isoja remontteja – ylittää Suomen keskiarvon (syksy 2017).

Remonttineuvonnan puhelinnumero: 044 700 1000, avoinna arkisin klo 8–16.

 

Lisätietoja:

K-Rauta Riihimäki, kauppias Vesa Hautamäki, vesa.hautamäki@k-rauta.fi, puh. 050 4360 000

K-Rauta Riihimäki, Remonttimestari Jari Kuntsi, jari.kuntsi@k-rauta.fi, puh. 050 5404 926

K-Rauta Forssa, kauppias Seppo Levokoski, seppo.levokoski@k-rauta.fi, puh. 03 424 0530

K-Rauta Forssa, Remonttimestari Mika Vähämäki, mika.vahamaki@k-rauta.fi, puh. 03 424 0543

K-Rauta Hämeenlinna, kauppias Janne Enqvist, janne.enqvist@k-rauta.fi, puh. 045 1317 131

K-Rauta Hämeenlinna, Remonttimestari Emmi Talja, emmi.talja@k-rauta.fi, puh. 044 7615 572

K-Rauta – Yllättävän helppoa
Me uudistuvassa K-Raudassa autamme niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa mahdollisimman vaivattomasti. Laajin valikoima ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Sinua palvelee 137 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. K-rauta.fi

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0