Kesko ostaa Onnisen

Kesko ostaa Onnisen

12.1.2016 10:58

Kesko laajentaa tuote- ja palveluvalikoimaansa ostamalla Onnisen.

Keskon ja Onnisen valikoimat ja palvelut sopivat erinomaisesti yhteen – rautakauppamme täydentyy Onnisen mittavalla LVI- ja sähkötuotetarjonnalla. Yhdessä voimme palvella olennaisesti laajemmin niin kuluttajia kuin yritysasiakkaita.

Sekä Onnisella että Keskolla on omat vahvuutensa. Yrityskaupan myötä saamme molempien parhaat käytännöt asiakkaiden hyödyksi. Yhdessä muodostamme uuden ainutlaatuisen kokonaisuuden, jossa voimme tarjota kattavasti kaikki kodinrakennus-, sähkö- ja LVI-tuotteet ja -palvelut.

Lähdemme siitä, että parannamme kaikessa. Yhdessä meillä on tarjota alan kattavin valikoima, laajin verkosto, läheisin asian- ja asiakastuntemus, ylivertainen saavutettavuus ja kattava sähköinen asiointi. Meille asiakas ja laatu ovat kaiken tekemisen lähtökohta.

Meillä kuluttajat ja rakentamisen ammattilaiset kohtaavat toisensa. Rakentamisesta ja remontoinnista tulee yhä teknisempää ja säädellympää. Meiltä saat halutessasi tuotteiden lisäksi ammattilaisten asennus- ja remontointipalvelut.

Yrityskauppa ei vielä näy teille arjessa, sillä odotamme viranomaisilta kaupan lopullista vahvistusta vuoden 2016 alkupuoliskolla. Sen saatuamme tartumme yhteisiin kehitystoimiin Onnisen kanssa.

K-rauta

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 1 Ei 0