Kymenlaaksossa remontoidaan enemmän kuin muualla Suomessa – K-Raudan Remonttimestari auttaa suunnittelussa

27.4.2018 11:15

70 % kymenlaaksolaisista luottaa eniten alan ammattilaisten apuihin ja neuvoihin remontoinnissa ja korjaustöissä*. K-Rauta-kaupoissa eri puolilla Suomea on aloittanut yhteensä 31 tehtävään koulutettua Remonttimestaria, joiden vastuulla on auttaa asiakkaita muun muassa remontoinnin suunnittelussa ja eri vaiheisin liittyvissä kysymyksissä. He myös toimivat tarvittaessa remontin projektipäällikkönä asiakkaan ja remontin tekijöiden välillä. Kymenlaaksosta Remonttimestarin löytää K-Rauta Kouvolasta.

K-Raudan vuonna 2017 teettämän kyselytutkimuksen* mukaan Kymenlaaksossa remontoidaan ja tehdään korjaustöitä keskimäärin hieman enemmän kuin koko Suomessa. Kymenlaaksolaiset tietävät myös muuta Suomea paremmin, millaisiin remontteihin tarvitaan viranomaiselta haettava rakennuslupa.

Kouvolan K-Rauta-kaupan Remonttimestari Sami Tuovinen tarjoaa asiakkaille kattavaa ja henkilökohtaista remonttiapua.

”Remontti toteutetaan yhdessä Remonttimestarin ja sisustussuunnittelijoiden kanssa. Teemme aina ensin kartoituksen siitä, mitä asiakas toivoo remontilta sekä millä aikataululla ja budjetilla hän toivoo remontin toteutuvan. Tarkka suunnittelu on tärkeä remontoinnissa onnistumisen elementti”, Tuovinen kertoo.

Remonttimestarilla on perustiedot remontoinnista ja remontointiin liittyvistä vaiheista, vastuista sekä asetuksista. He tuntevat paikalliset toimijat ja ottavat tarvittaessa vastuun remonttiprojektin koordinoimisesta K-Raudan, remontin toteuttavien ammattilaisten ja asiakkaan välillä varmistaakseen, että remontti sujuu mahdollisimman helposti ja valmistuu suunnitelman mukaisesti.

Viime syksynä lanseerattu maksuton Remonttineuvonta tarjoaa neuvoja yksinkertaisista kodin kunnostustöistä laajoihin remonttiprojekteihin. Nyt K-Raudan tuki remontoinnin saralla laajenee entisestään, kun Remonttimestarit ovat aloittaneet työnsä 28 eri K-Rauta-kaupassa ympäri Suomen. Kymenlaaksossa luotetaan ammattilaisten lisäksi myös rautakaupan myyjiin

K-Raudan kyselyyn vastanneet kymenlaaksolaiset luottavat eniten alan ammattilaisten apuun ja neuvoihin remontoinnissa ja korjaustöissä. 38 % vastanneista pitää myös rautakaupan myyjiä luotettavina avun ja neuvojen lähteinä. Remonttimestari Tuovisen mukaan monet käyttävät Remonttimestaria, jotta he saisivat remontointiprojektilleen luotettavan kumppanin ja taitavat tekijät.

”Remontin suunnittelussa käy monesti ilmi, että ihmisillä on pelko siitä, että remontin toteuttajat eivät esimerkiksi kanna vastuutaan ja korjaa puutteellisia asioita remontin valmistumisen jälkeen. Kymenlaaksolaiset voivat luottaa K-Rautaan ja siihen, että meidän kauttamme toteutetuissa remonteissa hoidetaan kaikki kyllä loppuun”, toteaa Tuovinen.

* Kyselyn toteutti Cint K-Raudan toimeksiannosta elokuussa 2017, ja siihen vastasi 2 002 suomalaista. Otos on edustava vastaajajoukon iän, sukupuolen ja asuinalueen mukaan.

Lisätietoa remontoinnista Kymenlaaksossa: Kymenlaaksossa tunnetaan rakennuslupa-asiat ja osataan remontoida (syksy 2017).

Remonttineuvonnan puhelinnumero: 044 700 1000, avoinna arkisin klo 8–16.

Lisätietoja:

K-Rauta Kouvola, kauppias Merja Karhu, merja.karhu@k-rauta.fi, puh. 040 5486 506

K-Rauta Kouvola, Remonttimestari Sami Tuovinen, sami.tuovinen@k-rauta.fi, puh. 029 0304 237

K-Rauta – Yllättävän helppoa
Me uudistuvassa K-Raudassa autamme niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa mahdollisimman vaivattomasti. Laajin valikoima ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Sinua palvelee 137 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. K-rauta.fi

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0