Lahden K-rauta Laune vuoden 2015 paras K-rauta

11.2.2016 17:08

K-rauta-ketjun vuoden 2015 paras kauppa on K-rauta Laune Lahdessa. Tunnustuksen perusteina olivat muun muassa kannattava kauppiasliiketoiminta ja markkinaa parempi myynninkehitys useana peräkkäisenä vuotena. K-rauta Launeen kauppiaspari on Niina ja Veijo (Vexi) Julkunen.


K-rauta Launeen kauppiaat Veijo ja Niina Julkunen ottivat vastaan vuoden ketjukauppa –diplomin K-raudan johtokunnan puheenjohtajalta kauppias Timo Tersalta ja ketjujohtaja Virpi Viinikaiselta.

Perusteluissa kiitetään myös K-rauta Launeen kauppiasparin sitoutumista yrityksen omiin ja K-rauta-ketjun tavoitteisiin sekä aktiivista osallistumista koko K-rauta -ketjun kehittämiseen. Myös kauppiasparin vastuullista työnantajuutta kiiteltiin.

Julkuset työllistävät vuosittain lukuisia nuoria ja tekevät runsaasti yhteistyötä paikallisten oppilaitosten kanssa.Vexi ja Niina ovat 20 vuotta tehneet rautakauppaa Lahdessa. Nyt saatu tunnustus tulee Vexin mukaan koko kaupan henkilökunnalle.

"Yhdessä me olemme tätä työtä tehneet, joten kunnianosoitus on meille kaikille", hän toteaa.

Asiakkaiden parissa työ jatkuu kuten ennenkin. Kunnianosoitustakin parempi palkinto kauppiaalle on tyytyväinen asiakas ja hyvin käyvä kauppa.

"Yrittäjä iloitsee siitä, että yritys pyörii taloudellisesti kannattavasti, olipa yleinen talouden tila hyvä tai huono. Me olemme täällä Lahdessa onnistuneet sopeuttamaan toimintaamme aina vaihtelevan tilanteen ja asiakastarpeen mukaan. Se on mahdollistanut menestyksemme kaikilla mitattavilla osa-alueilla".

Lisätietoja: Diplomikauppias Veijo Julkunen puh. 0447570220

Kaikki kerralla K-raudasta. Luotettavasti. (www.k-rauta.fi)

Kansainvälinen K-rauta on rakentamisen, remontoinnin, pihan ja puutarhan sekä sisustamisen ja kodin kalustamisen paras kumppani. K-rauta on Dream Builder, joka auttaa ideoimaan ja toteuttamaan asiakkaidensa unelmat. Palvelemme asiakkaitamme kattavin sähköisin palveluin ja Suomessa paikallisesti 45 K-raudassa Kirkkonummelta Rovaniemelle.

K – Jotta kaupassa olisi kiva käydä.

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 2 Ei 4