Marko Oksanen aloittaa kauppiaana Uudenkaupungin K-Raudassa

23.8.2018 12:59

K-Rauta Uudenkaupungin kauppiaana aloittaa syyskuun alussa Marko Oksanen. Oksasen rautakauppaura käynnistyi vuonna 1990 Salossa, minkä jälkeen hän siirtyi kauppiaaksi Vammalaan ja edelleen Kangasalle. Viimeksi hän on toiminut K-Rauta-kauppiaana Nokialla ja Sastamalassa. Oksanen lupaa kehittää K-Rauta Uudenkaupungin kauppaa ja valikoimia asiakkaita kuunnellen, jotta asiointi olisi mahdollisimman vaivatonta ja sujuvaa.

Pitkän linjan tekijää kiehtoo kauppiasurassa mahdollisuus tehdä töitä tiiviisti asiakkaiden parissa ja se, että jokainen päivä on erilainen. Oksanen on innoissaan siirtymisestä K-Rauta Uuteenkaupunkiin. ”Teollisuudella on merkittävä rooli Uudessakaupungissa. Haluamme kehittää yhdessä henkilökunnan kanssa valikoimia ja kauppaa yhä enemmän, jotta voimme jatkossakin palvella sujuvasti niin kuluttaja-asiakkaita kuin yritysasiakkaita”, Oksanen sanoo.

Vapaa-ajallaan Oksanen viihtyy urheilullisten harrastusten parissa aina, kun aika antaa myöten työnteolta.

Uusi kauppias toivottaa kaikki nykyiset ja uudet asiakkaat tervetulleiksi K-Rauta Uuteenkaupunkiin. ”Tervetuloa tutustumaan K-Rautaan ja kertomaan toiveenne valikoimista”, Oksanen sanoo.

 

Lisätietoja: K-kauppias Marko Oksanen, 0400 386 737, marko.oksanen@k-rauta.fi

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 2 Ei 2