Matti Välimäki aloittaa kauppiasuransa K-Rauta Nokiassa

28.8.2018 10:46

Rautakaupan parissa lähes kymmenen vuotta työskennellyt Matti Välimäki aloittaa K-Rauta Nokian uutena kauppiaana elokuun lopussa. Kauppiaan työ on ollut Välimäen haaveena pitkään. ”Olen työskennellyt rautakaupan parissa periaatteessa koko aikuisikäni ja ihastuin alan monipuolisuuteen sekä haastavuuteen. Kauppiaana pääsee toteuttamaan omaa näkemystä rautakaupasta asiakkaiden toiveiden mukaisesti ja olemaan oikeasti läsnä koko alueen kehittymisessä”, Välimäki sanoo. Hän aikoo kehittää yhdessä henkilökunnan kanssa K-Rauta Nokian toimintaa asiakaskokemuksen kautta, jotta asiointi kaupassa on mahdollisimman helppoa niin kuluttajille kuin yritysasiakkaille.

Juuri ennen kauppiaaksi siirtymistään Välimäki toimi palvelumyynnin myyntipäällikkönä K-ryhmän rakentamisen ja talotekniikan kaupassa. Rautakauppaura alkoi vuonna 2009 kesätöissä K-Rauta Lielahdessa, jossa Välimäki aloitti kauppiasvalmennuksen. Lielahdesta matka jatkui myyntipäälliköksi K-Rauta Lahdesjärvelle. Kauppiasopinnot Välimäki sai päätökseen Lahdesjärvessä.

Välimäen mukaan K-Rauta on parhaimmillaan osa suurempaa yhteisöä ja on mukana viemässä koko paikkakunnan palveluja eteenpäin. Nokia tarjoaa hyvät puitteet rautakaupalle. ”Nokia on kasvava kaupunki, ja rakentaminen käy kuumana. Tulemme tarjoamaan Nokialle sopivaa rautakauppaa, jossa asiakasta palvellaan ja toimintaa kehitetään tarpeiden mukaisesti. Yrittäjäasiakkaan tarpeet ovat erilaiset kuin kuluttajan, ja molemmille ryhmille luodaan sopivat toimintamallit. Parhaimmillaan rautakauppa on paikka, joka yhdistää yrittäjäasiakkaat ja kuluttajat”, Välimäki sanoo.

Vapaa-aikanaan Välimäki viihtyy liikkuen avovaimon ja koiran kanssa. Urheilulajeista erityisesti golf kiinnostaa Välimäkeä, mutta lajin vaatima aika ja taidot eivät tahdo aina riittää.

Uusi kauppias toivottaa kaikki nykyiset ja uudet asiakkaat tervetulleiksi K-Rauta Nokiaan. ”Tervetuloa palveltavaksi sekä keskustelemaan rakentamisesta ja rautakaupasta. Minua saa vetää aina hihasta”, Välimäki sanoo.

 

Lisätietoja: K-kauppias Matti Välimäki, 044 9779 200, matti.valimaki@k-rauta.fi

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 2 Ei 1