Niko ja Sirpa Lamberg aloittavat K-Rauta Saarijärven kauppiaina ja jatkavat K-Rauta-kauppiaina myös Äänekoskella

Niko ja Sirpa Lamberg aloittavat K-Rauta Saarijärven kauppiaina ja jatkavat K-Rauta-kauppiaina myös Äänekoskella

4.1.2019 9:04

K-Rauta Saarijärven kauppiaina aloittavat 4. tammikuuta Niko ja Sirpa Lamberg. He jatkavat kauppiaina myös Äänekosken K-Raudassa. Uudet kauppiaat lupaavat kehittää K-Rauta Saarijärven valikoimaa paikalliset tarpeet huomioiden ja panostaa jatkossakin palveluun.

Niko Lambergille Saarijärvi on tuttu entuudestaan: hän toimi aikoinaan lähes kymmenen vuotta Saarijärven silloisessa Rautiassa (nykyisin K-Rauta) myyjänä ja myymäläpäällikkönä. Ennen kaupan alaa hänelle kertyi rakennusalan työkokemusta seitsemisen vuotta. Lamberg kokee, että kauppiaana oloa avartaa aikaisemmin kertynyt näkemys työntekijän näkökulmasta.

Uudet kauppiaat kiittelevät molempien kauppojen ammattitaitoista ja kokenutta henkilökuntaa. Niko Lambergia kiinnostaa kauppiasurassa etenkin uusien asioiden oppiminen lähes päivittäin. ”Asiakkaiden kanssa onnistuminen tuo hyvän mielen ja työpäivä taittuu nopeasti”, hän lisää.

Uudet kauppiaat panostavat K-Rauta Saarijärvessä etenkin hyvään paikalliseen tuotevalikoimaan ja asiantuntevaan palveluun. ”Meiltä asiakas saa valintoihinsa hyviä neuvoja ja näin ollen hankinnat sujuvat vaivattomasti. Tuotteet saa meiltä kasattuina, ja tarpeen vaatiessa kotiin kuljetettuina. Jatkossa panostamme myös teolliseen ja raskaampaan rakentamiseen. Meillä on jatkossa myös mahdollisuus toimittaa tuotteita Äänekosken K-Raudasta päivittäin, mikä laajentaa valikoimaa ja nopeuttaa toimituksia. Kivijalkakaupan lisäksi palvelemme myös verkkokaupan kautta”, Lamberg kertoo.

Vapaa-ajalla Niko Lamberg viihtyy koiraharrastuksen parissa Sirpa-puolison kanssa ja syksyisin metsästyksen parissa karhukoira Nalle mukanaan.

Uudet kauppiaat toivottavat kaikki nykyiset ja uudet asiakkaat tervetulleiksi Saarijärven K-Rautaan.

Lisätietoja: K-kauppiaat Niko Lamberg, 0400 587 143, niko.lamberg@k-rauta.fi ja Sirpa Lamberg, 040 767 3317, sirpa.lamberg@k-rauta.fi

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 1 Ei 0