Onninen Express avataan K-Rauta Skanssin yhteyteen Turussa 5.3.2018

27.2.2018 14:04

Turun K-Rauta Skanssin yhteyteen avataan uusi Onninen Express -myymälä maanantaina 5. maaliskuuta klo 7.00. Kokonaisuus helpottaa alueen yritysasiakkaiden asiointia, kun molempien myymälöiden palvelut ovat käytettävissä samalla käynnillä.

”Myymälän sijainti on hyvä, pystymme nyt entistä paremmin palvelemaan Turun itäistä ja keskustan aluetta. Ennestään Onninen toimii Turussa Fiskarsinkadulla. Kaupungin palvelut paranevat edelleen, kun siirrymme sieltä huhtikuussa avattavaan uuteen moderniin Onninen Mega Express -myymälään, joka rakennetaan entisen K-Rauta Orikedon tiloihin”, Onninen Express -myymälöiden johtaja Kimmo Huttunen kertoo.

Onninen Express -myymälä sijoittuu K-Rauta Skanssin ammattiasiakkaille suunnatun Pro Centerin viereen. Yritysasiakkaita Express-myymälässä palvelee yhdeksän ammattilaisen henkilökunta. Tilaa myymälässä on noin 900 neliömetriä, ja sen valikoimassa on noin 6 700 nimikettä LVI-, sähkö- ja kylmäalan ammattilaisten päivittäin tarvitsemia tuotteita.

Onninen Express Turku Skanssi
Mustionkatu 1, 20750 Turku
Avoinna: ma–pe 7.00–16.00
Sijainti kartalla

”Haluamme tarjota asiakkaillemme helpon ja nopean ostosreissun: rakennustarvikkeet, rautakauppatuotteet sekä Onnisen tekniset tuotteet saman katon alta niin, että aikaa jää enemmän työntekoon. Uudistimme kaupan kokonaan. Panostimme voimakkaasti kaupan ja ulkomyymälän uudistamisessa asioinnin nopeuteen. Kaikki yritysasiakkaat ovat tervetulleita ostamaan niin K-Raudan kuin Onnisenkin tuotteita. Myös K-Raudan kuluttajamyynnissä näkymät ovat erittäin hyvät alueella ja uudistettu myymälä selkeyttää asiointia ja parantaa palvelua”, K-Rauta-kauppias Juha Huunonen sanoo.

Onninen Express -liiketoiminnasta vastaa Onninen ja K-Rauta-kauppiaana Skanssissa toimii Juha Huunonen.

Onninen Express -myymälät ovat LVI-, sähkö- ja kylmäalan ammattilaisten noutotukkuja, joita on Suomessa yhteensä 52 Turun Skanssin myymälän avauduttua.

LISÄTIETOJA:
Johtaja Kimmo Huttunen, Onninen Express -myymälät, puh. 050 536 5113
K-kauppias Juha Huunonen, K-Rauta Skanssi, puh. 050 368 8752

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0