onninen-osaksi-k-ryhmaa

1.6.2016 13:10

Kesko on ostanut Onnisen ja yhteisen kokonaisuuden rakentaminen voi alkaa. Keskon rautakauppa on kehittynyt kansainväliseksi menestystarinaksi ja nyt Onnisen yrityskaupan toteuduttua luomme yhteistyössä kokonaan uuden rakentamisen ja talotekniikan kaupan kokonaisuuden, josta hyötyvät niin asiakkaamme kuin kumppanimmekin.

Onnisen ja Keskon tarjoamat valikoimat ja asiantuntemus sekä vahvat tavarantoimittajakumppanuudet antavat hyvän pohjan menestykselle Euroopassa.

 

Yrityskaupan toteutuminen ei tuo toistaiseksi näkyviä muutoksia, mutta yhteinen työ uuden kokonaisuuden kehittämiseksi alkaa heti. Onninen jatkaa Onnisena tutulla brändillään ja valitulla strategiallaan kuten tähänkin asti ilman välittömiä muutoksia. Myöskään Keskon rautakaupan toimintoihin ei tule tässä yhteydessä muutoksia.

 

Asiakas ja laatu ovat kaiken tekemisen ja suunnittelun lähtökohtia, joten kutsummekin asiakkaamme ja kumppanimme mukaan suunnittelemaan uutta kokonaisuutta. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaat ratkaisut ja parhaan asiakaskokemuksen – kerro meille yhteisissä keskusteluissa mitä se voisi yrityksenne kohdalla tarkoittaa? Tutut yhteyshenkilöt palvelevat teitä kuten ennenkin.

 

Meillä on mahdollisuus luoda yhdessä uutta tavalla, jossa kaikki osapuolet hyötyvät!

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0