Pohjois-Pohjanmaalla lähes puolet hallitsee kodin pienremontit – K-Raudan Remonttimestarit auttavat remontin suunnittelussa ja toteutuksessa

2.5.2018 13:17

Pohjois-Pohjanmaalla asuvat ovat K-Raudan vuonna 2017 teettämän kyselytutkimuksen* mukaan taitavia remontoijia, jopa taitavampia kuin uskaltavat itse myöntää. Tässä kuussa K-Rauta-kaupoissa eri puolilla Suomea on aloittanut yhteensä 31 tehtävään koulutettua Remonttimestaria, joiden vastuulla on auttaa asiakkaita muun muassa remontoinnin suunnittelussa ja eri vaiheisiin liittyvissä kysymyksissä. Pohjois-Pohjanmaan Remonttimestarit löytyvät K-Rauta Nivalasta ja K-Rauta Äimärautiosta Oulusta.

 

K-Raudan kyselytutkimuksen mukaan jopa 46 % pohjoispohjanmaalaisista kertoo hallitsevansa kodin pienremontit, kuten lattialistojen vaihdon ja seinien maalaamisen. Puolestaan 11 % vastaajista kertoo osaavansa tehdä kaikkea lattioiden uusimisesta keittiöiden asennukseen ja joka kymmenes lähes kaiken rakentamiseen ja remontointiin liittyvän.

Remonttimestarit auttavat erityisesti heitä, jotka haluavat toteuttaa remontin avaimet käteen -periaatteella ja mahdollisimman vaivattomasti. Tehtävään koulutetut Remonttimestarit Janne Räsänen ja Petri Jokitalo työskentelevät K-Rauta Nivalassa, ja Oulussa K-Rauta Äimärautiossa palvelee Remonttimestari Pekka Ojala.

Remonttimestarilla on perustiedot remontoinnista ja remontointiin liittyvistä vaiheista, vastuista sekä asetuksista. He tuntevat paikalliset toimijat ja ottavat tarvittaessa vastuun remonttiprojektin koordinoinnista K-Raudan, mahdollisen urakoitsijan ja asiakkaan välillä. Näin varmistetaan, että remontti sujuu mahdollisimman helposti ja valmistuu suunnitelman mukaisesti.

”Remonttimestarin apua voi myös pyytää pienemmissä korjaustöissä. Meiltä saa apua aina WC-istuimen vaihtamisesta koko talon remontoimiseen”, kertoo K-Rauta Nivalan Remonttimestari Janne Räsänen. 

Pohjoispohjanmaalaiset ovat taitavia remontoijia, mutta kaipaavat tukea materiaali- ja työkaluvalinnoissa

Muun muassa materiaalien valinta, oikeiden materiaalimäärien arviointi ja työkalujen valinta askarruttavat pohjoispohjanmaalaisia. Lisäksi remontoijia mietityttää se, keneltä saa tarvittaessa apua ja neuvoja remontti- ja rakennusasioissa. K-Rauta-kauppojen Remonttimestarit ovat valmiita auttamaan niin kokenutta remontoijaa kuin remonttiin ensimmäistä kertaa ryhtyvää.

”Remonttimestarin tehtävänä on tehdä remontointi K-Raudan asiakkaalle mahdollisimman helpoksi ja huolehtia myös remontin pysymisestä aikataulussa. Remonttimestareille kannattaa varata aika etukäteen puhelimitse tai netissä, jotta Remonttimestari on varmasti töissä sellaisena ajankohtana, jolloin asiakas haluaa,” sanoo K-Rauta Äimäraution Remonttimestari Pekka Ojala.

Viime syksynä lanseerattu maksuton Remonttineuvonta tarjoaa neuvoja yksinkertaisista kodin kunnostustöistä laajoihin remonttiprojekteihin. Nyt K-Raudan tuki remontoinnin saralla laajenee entisestään, kun Remonttimestarit ovat aloittaneet työnsä 28 eri K-Rauta-kaupassa ympäri Suomen.

* Kyselyn toteutti Cint K-Raudan toimeksiannosta elokuussa 2017, ja siihen vastasi 2 002 suomalaista. Otos on edustava vastaajajoukon iän, sukupuolen ja asuinalueen mukaan. 

Lisätietoa remontoinnista Pohjois-Pohjanmaalla: Pohjois-Pohjanmaalla kainostellaan omaa remontointiosaamista (syksy 2017).

Remonttineuvonnan puhelinnumero: 044 700 1000, avoinna arkisin klo 8–16.

Lisätietoja: 

K-Rauta Äimärautio, kauppias Jarmo Antikka, jarmo.antikka@k-rauta.fi, puh. 050 0927 362

 K-Rauta Äimärautio, Remonttimestari Pekka Ojala, pekka.ojala@k-rauta.fi, puh. 044 750 0905

K-Rauta K-Maatalous Nivala, kauppias Topias Reinikainen, topias.reinikainen@k-rauta.fi, puh.044 5458 571

K-Rauta K-Maatalous Nivala Remonttimestari Janne Räsänen, janne.rasanen@k-rauta.fi, puh. 044 5458 533

K-Rauta K-Maatalous Nivala Remonttimestari Petri Jokitalo, petri.jokitalo@k-rauta.fi, 044 5458 561

  

K-Rauta – Yllättävän helppoa
Me uudistuvassa K-Raudassa autamme niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa mahdollisimman vaivattomasti. Laajin valikoima ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Sinua palvelee 137 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. K-rauta.fi

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0