Porvoon K-Raudan uusiksi kauppiaiksi Johanna ja Tero Holopainen

26.3.2018 10:01

K-Rauta Kotkan kauppiaina vuodesta 2016 toimineet Johanna ja Tero Holopainen aloittavat K-Rauta Porvoon uusina kauppiaina 6. huhtikuuta. Ennen kauppiasuraa Johanna Holopainen teki pitkän uran Keskon päivittäistavarakaupassa ostopäällikön tehtävissä ja Tero Holopainen Keskon rakentamisen ja talotekniikan kaupassa muun muassa aluepäällikkönä. Kauppiasurassa Holopaisia kiinnostaa etenkin mahdollisuus toteuttaa omia visioitaan, työn itsenäisyys ja ketjun tunnettuus.

Uudet kauppiaat kertovat K-Rauta Porvoon olevan hienossa kunnossa: ”K-Rauta Porvoossa on osaava, noin 40 työntekijän henkilökunta. Tulemme yhdessä kehittämään kauppaa entistäkin monipuolisemmaksi sekä ammattilaisen että kuluttajan ostospaikaksi.” Holopaiset painottavat asioinnin helppoutta. He haluavat luoda helposti saavutettavan ja lähestyttävän kaupan, jonka ammattilaiset tekevät asiakkaan pienestä tai suuresta projektista yllättävän helpon.

Holopaisten perheeseen kuuluu Johannan ja Teron lisäksi kaksi kouluikäistä lasta ja saksanseisoja. Koko perhe harrastaa yhdessä laajasti kaikkea luontoon liittyvää, niin metsästystä, kalastusta kuin luonnossa liikkumista.

Uudet kauppiaat toivottavat kaikki nykyiset ja uudet asiakkaat tervetulleiksi K-Rauta Porvooseen.

Lisätietoja: K-kauppias Tero Holopainen, 0500 754 315, tero.holopainen@k-rauta.fi

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 3 Ei 0