Riihimäen Rautia valittiin vuoden ketjukaupaksi – uudistui juuri K-Raudaksi

16.2.2017 10:28

Kesko valitsi Rautia Riihimäen Rautia-ketjun vuoden 2016 ketjukaupaksi. Valinta on historiallinen, sillä kaikki Suomen Rautiat uudistuvat uusiksi K-Raudoiksi kevään aikana. Valinnan perusteina olivat hyvä myynnin kehitys, menestyminen laatututkimuksissa, korkea asiakastyytyväisyys ja ketjuvalikoiman noudattaminen.

Kauppiaspariskunta Vesa ja Marja Hautamäki aloittivat Riihimäellä kauppiaina vuonna 2014. Aikaisemmin he toimivat Rautia-kauppiaina Nokialla vuodesta 2010. Hyvien tulosten takana on asiakkaiden ymmärtäminen ja erinomainen palveleminen.

”Tärkeintä on asiakkaiden henkilökohtainen kohtaaminen, josta huolehdimme avuliaan ja ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa joka päivä. Olemme yhdessä henkilökunnan kanssa uudistaneet myymälää aktiivisesti, pitäneet paikat kunnossa ja kuunnelleet asiakaitamme tuotevalikoimien muodostamisessa”, Hautamäet sanovat.

Kauppiaiden mukaan rautakaupan vaatimustaso on kasvanut. Pitää olla laaja valikoima tuotteita esillä ja samalla siisti myymälä.

”Tärkeimmäksi asiaksi asiakkaat nostavat henkilökohtaisen palvelun niin kuluttajakaupassa kuin yritysasiakaskaupassakin. Osa asiakkaista haluaa ”täyden palvelun” eli kaikille tuotteille myös asennuksen. Saman katon alta voi nyt ostaa vaikka kokonaisen kylpyhuone- tai keittiöremontin. Rahoituspalvelumme helpottaa myös osaltaan remontin toteuttamista. Hoidamme yritysasiakkaille heidän tarvitsemansa tuotteet ja palvelut yksilöllisesti. Meiltä ammattilainen saa yhden sähköpostin ja yhden puhelinnumeron, jolla kaikki hoituu.”

Rautiasta uudeksi K-Raudaksi

Rautia Riihimäki muutettiin K-Raudaksi muutamia viikkoja sitten osana koko K-Rauta-ketjun uudistusta, jossa kaikki Suomen 140 K-rautaa ja Rautiaa uudistetaan.  

”K-Rauta on Suomen tunnetuin rautakauppa, johon asiakkaat luottavat. Uudistuksen kautta pienemmästäkin kaupasta on saatavilla suuren K-Raudan valikoima.”, Vesa Hautamäki sanoo.

”Uudistuksessa painotamme erityisesti jokaisen asiakkaan yksilöllistä huomioimista, koska jokaisella on omanlaiset tarpeensa, olipa sitten kuluttaja- tai yritysasiakas. Haluamme olla luotettava ja asiantunteva rautakauppa, joka auttaa asiakasta toteuttamaan ideansa. Meillä asioidessa minkä tahansa rakennus- tai remonttiprojektin aloittamisen ja toteuttamisen täytyy olla helppoa”, K-Rauta-ketjun ketjujohtaja Antti Ollila korostaa. 

Lisätietoja:

K-kauppias Vesa Hautamäki, K-Rauta Riihimäki, puh. 050 436 0000

Ketjujohtaja Antti Ollila, K-Rauta-ketju, puh. puh. 050 552 6936

Uudistuva K-Rauta

Me uudistuvassa K-Raudassa autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa. Laajimmat valikoimamme ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Avaamme keväällä 140 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. Uudistumisen merkiksi K-Rauta kirjoitetaan isolla R-kirjaimella. K-Rauta.fi #uusikrauta

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0